Suzi86
Fanka BB :)
ale wiecie, moja mama tyle lat się leczyła, w końcu i tak jej nic nie pomogło, że się wystrachałam o siebie i bąbla, usg to zrobię sobie prywatnie gdzieś szybko, a do endokrynologa zapisałam się na 18 sierpnia, 16 idę do swojego gina zobaczę co powie. Zjadłam ogórkową, kupiłam sobie arbuza, a makijaż też fajny pomysł, ale najpierw pójdę spać bo mnie głowa boli
w Radomiu nie ma dobrych lekarzy... mówię Wam, często są to pieniądze wydane w błoto, może ginekolodzy są dobrzy, bo jest ich dużo i jest w czym wybierać, ale endokrynologów jest malusio, i na przykład na nfz to zapisy są na styczeń. Ja zapisałam się do szpitalnego, ale ginekologa-endokrynologa, dlatego tak szybko, to jakiś dziadek, ale może dobrze poradzi
w Radomiu nie ma dobrych lekarzy... mówię Wam, często są to pieniądze wydane w błoto, może ginekolodzy są dobrzy, bo jest ich dużo i jest w czym wybierać, ale endokrynologów jest malusio, i na przykład na nfz to zapisy są na styczeń. Ja zapisałam się do szpitalnego, ale ginekologa-endokrynologa, dlatego tak szybko, to jakiś dziadek, ale może dobrze poradzi