reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

ja słyszałam, że zzo jest płatne (są jednak szpitale gdzie niepłatne) ale wystarczy jak się powie wcześniej- jak się jedzie do porodu i od razu się zaznaczy, że chce się zzo.. Maron lepiej może jednak zadzwoń do tej koordynatorki i dopytaj dokładnie, na pewno Ci wszystko wyjaśni

reklama
ja słyszałam, że zzo jest płatne (są jednak szpitale gdzie niepłatne) ale wystarczy jak się powie wcześniej- jak się jedzie do porodu i od razu się zaznaczy, że chce się zzo.. Maron lepiej może jednak zadzwoń do tej koordynatorki i dopytaj dokładnie, na pewno Ci wszystko wyjaśni

tak, zadzwonie do niej na pewno :-) i to nie jest tak, ze hop siup chce na wstepie znieczulenie, tylko chce wiedziec czy w razie kryzysu jak poprosze to mi podadza :-):-) to dla mnie bardzo wazne

rozumiem, bo ja też myślę o zzo. Jak pytałam o to lekarza ze szpitala, to powiedział,że wystarczy na początku jak przyjedziemy zaznaczyć że chce zzo jeżeli się da, bo potem może być za późno, tj. w trakcie porodu. A wtedy może być nici z tego..

Hej dziewczynki!
byliśmy w tym tygodniu u lekarza i kazał nam więcej odpoczywać bo się szyjka skraca. Hm.. mam nadzieję, ze jeszcze trochę wytrzymamy. Wyniki badań ok, magnez i żelazo dalej do brania. Jesteśmy w 36tc.Muszę się jeszcze wybrać do dentysty bo mnie ząb zaczął coś boleć, a lepiej wyleczyć wcześniej.

Madai a gdzie będziesz rodzić? ja też z Krakowa:)

hej dziewczynki
ja właśnie wróciłam od lekarza :) powiedział , że to już i 1,5 cm rozwarcia... właśnie troszkę krwawię po badaniu... kazał mi czekać na skurcze lub odejście wód... lada dzień będę miała już swojego Piotrusia :)

reklama
cześć kochane

No i ja dzisiaj po wizycie moja szyjka ma 1cm i też powiedział że w ciągu tygodnia urodzę:tak: zobaczymy...:)

emil_e30 widzę że my sąsiadki :) W gw będziesz rodziła??

Ja wybieram się do Dębna do mojego gina...podobno jest lepiej niż w GW... W Gorzowie rodziłam już synalków, Jaśka jeszcze w starym szpitalu na Warszawskiej, a Maksa na Dekerta... a teraz czas na Dębno :)

a Ty dokąd się wybierasz??

Do góry