reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza

cześć Dziewczynki!
ale dzisiaj pospałam, myślałam, że się nie zwlekę z łóżka:p
ArliJ najprawdopodobniej na Kopernika, moja koleżanka tam niedawno rodziła i była zadowolona. Na Ujastku też jest w porządku podobno. Na K. zzo podobno jest bezpłatne, tak gdzieś wyczytałam na stronie. A Ty gdzie myślisz?

reklama
Ja wybieram się do Dębna do mojego gina...podobno jest lepiej niż w GW... W Gorzowie rodziłam już synalków, Jaśka jeszcze w starym szpitalu na Warszawskiej, a Maksa na Dekerta... a teraz czas na Dębno :)

a Ty dokąd się wybierasz??

Ja u siebie w Barlinku będę rodziła:) No to &&&&&&&&&zaciśnięte moje Panie aby szybko poszło:-p

cześć Dziewczynki!
ale dzisiaj pospałam, myślałam, że się nie zwlekę z łóżka:p
ArliJ najprawdopodobniej na Kopernika, moja koleżanka tam niedawno rodziła i była zadowolona. Na Ujastku też jest w porządku podobno. Na K. zzo podobno jest bezpłatne, tak gdzieś wyczytałam na stronie. A Ty gdzie myślisz?

Madai ja właśnie na Ujastku, tam byłam tydzień w I ciąży i tam rodziłam potem, mam tam lekarza...musi być dobrze:)

hej dziewczynki
ja właśnie wróciłam od lekarza :) powiedział , że to już i 1,5 cm rozwarcia... właśnie troszkę krwawię po badaniu... kazał mi czekać na skurcze lub odejście wód... lada dzień będę miała już swojego Piotrusia :)
Oj to juz bardzo blisko ja krwawilam kilka dni jak ty=szyjka sie rozwierala i puszczala ale w 41tyg i za dwa czy 3 dni mialam corcie ;-)zazdroszcze stanu :-phehe

reklama
cześć dziewczyny a ja właśnie wróciłam od ginki ;-) ciesza mnie jej wieści... z wymiarów dzidzia waży 3080-3120g co powidziała że jak na moje ciało to wystarczająco, szyjka bardzo skrócona rozwarcie na 1,5cm... super powiedziała że jak zaczne leżeć to moge jeszcze ze 3 tygodnie poleżeć ale jak bede aktywna co ona mi poradzila żeby dzidzia za duża nie była to pewnie do tygodnia urodze zobaczymy co się sprawdzi ja już jestem gotowa... i bede robić od jutra wszystko co się da by urodzić ;-)

Do góry