reklama
Princi jak ja CI zazdroszczę...gdybym mogła Ci trochę oddać.....
Czego ? Wystajacych kosci ? Uwierz mi,ze nie ma czego...
asias u mnie to bylo tak: Przytylam w ciay 20 kg, jak karmilam waga leciala w dol...jak przestalam karmic to poleciala jeszcze bardziej.. z mojego doswiadczenia. Choc ja nie jestem za dobry przyklad,bo u mnie nic tylko dol i dol.... i znow wygladam jak przed ciaza.. z czego nie jestem zadowolona oczywiscie, bo przydalo by mi sie tak +7 kg
Mi też zostało, najgorzej w brzuchu. Przed ciążą ważyłam 48 kg a teraz 51, niby te 3kg fajnie wyglądaja na pupie ale ten brzuch masakra zastanawiam się jak włożę bikinii już się zastanawiam czy przypadkiem znów nie jestem w ciąży bo brzuch rośnie
ja narazie chce schudnać "wogóle", wróciłam już do wagi sprzed porodu (yuuuuuuuppppiiiiii), ale zostało mi jeszcze z poprzedniej ciazy, wiec chce tak jeszcze ze 3-5kg, zobaczymy, a brzuch.....activia, pas neoprenowy i zobaczymy czy coś się zmieni, daję sobie jeszcze trochę czasu...niestety wiosna idzie i lato, ale co tam, pomyślmy ile sadełek na plazy nie po ciażach żadnych, no i co, obcym ludziom mamy sie podobać????
nasz brzuch to nasze macierzyństwo, niech inni patrzą na siebie
nasz brzuch to nasze macierzyństwo, niech inni patrzą na siebie
reklama
kaluska
Fanka BB :)
o bikini to ja nawet nie marze...niby chudnę i nie jest jakos tragicznie ale ten brzuch to masakra niestety...