reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Dzisiaj 32 kg na minus od porodu!:-) 7 kg mniej niż z przed ciąży!:-)
W czerwcu czeka mnie operacja(usunięcie pęcherzyka żółciowego) a potem 3 miesiące diety na kleiku ryżowym:no: średnio po takim zabiegu chudnie się 10 kg.:szok::tak:

reklama
U mnie jak się zatrzymało na 68 tak stoi:-( normalnie jestem zła i to sama na siebie bo nie gubie a się staram gubić-dietka itp.Co do bikini ja go nie założe nie z powodu brzuszka bo brzydka skóra jest na nim ale z powodu okropnych rozstępów:-(

Dziewczyny jeśli stosujecie jakieś diety, które eliminują nie tylko kalorie ale też witaminy i minerały i czujecie się osłabione, przemęczone i chciałybyście jakieś suplementy, to polecam się. Dajcie tylko znać, a chętnie pomogę. Ja odkąd na dukanie stanęła mi waga i stała tak z miesiac, to postanowiłam pomóc sobie suplementami z herbalife i jakoś tak się złożyło, że zostałam ich konsultantem przy okazji..
Ja na dzień dzisiejszy od tygodnia jestem na postawowym programie shapeworks i czuję się taka bardziej rześka.. Jakis czas temu chyba wspominałam, ze po tak długim czasie stosowania diety dukana odczuwałam bóle głowy oraz zawroty, a odkąd wprowadziłam suplementy, to wszystko minęło. I jestem już po tygodniu shapeworks oraz diety.. (taki zmodyfikowany dukan - jem po prostu cały czas jak na dniach PW + owoc a na śniadanie i kolacje koktajl z herbalife właśnie). i muszę przyznać, że w końcu waga lekko drgnęła bo jest po tygodniu -0,5kg a w pasie aż 3cm! :)

Tak więc jeśli, któraś z was chciałaby pomóc sobie w czasie diety.. chcecie schudnąć albo nawet przytyć (taki program tez wam mogę skompletować), albo po prostu się dowitaminizować, to piszcie do mnie na PW wymienimy się nr gg i wspólnie coś się wybierze odpowiedniego dla was..

Ja od 8lutego schudłam 12,5 kg z czego 12 w 2 miesiące na dukanie.. jednak na dłuższą mete ta dieta mi nie posłużyła :(

a w pasie straciłam na razie 10cm z czego 3 w ostatni tydzień..

no.. buziaki i powodzenia w wracaniu do formy!!!

Czytałam właśnie,że przy Dukanie powinno się zażywać witaminy, bo ta dieta niestety jest w nie uboga.....

Gratuluje nieźle schudłaś! Ja póki karmię nie umiem się wziąć za odchudzanie....jak waga wróciła do tej sprzed ciąży tak stoi:-( a tu by się przydało jeszcze z 10kg spaść.... Najgorsze jest to że ostatnio mam wilczy apetyt, zwłaszcza wieczorami i nie wiem co mam robić. Próbowałam nie jeść ha ha ale wytrzymałam jeden wieczór;-)

reklama
jejku zuzia ja też ostatnio wieczorami miałam takie napady.. wstyd sie przyznac ale raz zjadłam Haneczce chrupki kukurydziane :-( ale na szczęście mi przeszło

gdybyś była chętna na suplementy to daj znać.. można je stosować karmiąc piersią, bo są na bazie ziół. swoją drogą jedna z dziewczyn w herba jest też mamą 9 miesięcznej Zuzi ;-) schudła już 31 kg i też stosuje suplementy i karmi piersią :-)

Ostatnia edycja:
Do góry