reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Dzisiaj 32 kg na minus od porodu!:-) 7 kg mniej niż z przed ciąży!:-)
W czerwcu czeka mnie operacja(usunięcie pęcherzyka żółciowego) a potem 3 miesiące diety na kleiku ryżowym:no: średnio po takim zabiegu chudnie się 10 kg.:szok::tak:

reklama
U mnie jak się zatrzymało na 68 tak stoi:-( normalnie jestem zła i to sama na siebie bo nie gubie a się staram gubić-dietka itp.Co do bikini ja go nie założe nie z powodu brzuszka bo brzydka skóra jest na nim ale z powodu okropnych rozstępów:-(

Dziewczyny jeśli stosujecie jakieś diety, które eliminują nie tylko kalorie ale też witaminy i minerały i czujecie się osłabione, przemęczone i chciałybyście jakieś suplementy, to polecam się. Dajcie tylko znać, a chętnie pomogę. Ja odkąd na dukanie stanęła mi waga i stała tak z miesiac, to postanowiłam pomóc sobie suplementami z herbalife i jakoś tak się złożyło, że zostałam ich konsultantem przy okazji..
Ja na dzień dzisiejszy od tygodnia jestem na postawowym programie shapeworks i czuję się taka bardziej rześka.. Jakis czas temu chyba wspominałam, ze po tak długim czasie stosowania diety dukana odczuwałam bóle głowy oraz zawroty, a odkąd wprowadziłam suplementy, to wszystko minęło. I jestem już po tygodniu shapeworks oraz diety.. (taki zmodyfikowany dukan - jem po prostu cały czas jak na dniach PW + owoc a na śniadanie i kolacje koktajl z herbalife właśnie). i muszę przyznać, że w końcu waga lekko drgnęła bo jest po tygodniu -0,5kg a w pasie aż 3cm! :)

Tak więc jeśli, któraś z was chciałaby pomóc sobie w czasie diety.. chcecie schudnąć albo nawet przytyć (taki program tez wam mogę skompletować), albo po prostu się dowitaminizować, to piszcie do mnie na PW wymienimy się nr gg i wspólnie coś się wybierze odpowiedniego dla was..

Ja od 8lutego schudłam 12,5 kg z czego 12 w 2 miesiące na dukanie.. jednak na dłuższą mete ta dieta mi nie posłużyła :(

a w pasie straciłam na razie 10cm z czego 3 w ostatni tydzień..

no.. buziaki i powodzenia w wracaniu do formy!!!

Czytałam właśnie,że przy Dukanie powinno się zażywać witaminy, bo ta dieta niestety jest w nie uboga.....

Gratuluje nieźle schudłaś! Ja póki karmię nie umiem się wziąć za odchudzanie....jak waga wróciła do tej sprzed ciąży tak stoi:-( a tu by się przydało jeszcze z 10kg spaść.... Najgorsze jest to że ostatnio mam wilczy apetyt, zwłaszcza wieczorami i nie wiem co mam robić. Próbowałam nie jeść ha ha ale wytrzymałam jeden wieczór;-)

reklama
jejku zuzia ja też ostatnio wieczorami miałam takie napady.. wstyd sie przyznac ale raz zjadłam Haneczce chrupki kukurydziane :-( ale na szczęście mi przeszło

gdybyś była chętna na suplementy to daj znać.. można je stosować karmiąc piersią, bo są na bazie ziół. swoją drogą jedna z dziewczyn w herba jest też mamą 9 miesięcznej Zuzi ;-) schudła już 31 kg i też stosuje suplementy i karmi piersią :-)

Ostatnia edycja:
Do góry