reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

ja też zauważyłam, że przy wprowadzeniu jakiejkolwiek diety witaminki brać nalezy-widzę to po swoich paznikciach, cerze.....
a ja kochane wczoraj doznałam szoku!
nareszcie 6 z przodu, a co tam, że 69.8 kg, ale jak się dobiło do 90:(, to 6 z przodu było moim marzeniem!!! no i waga uparcie stała przy 71-10.5 przez długi czas jakies 2 tyg napewno, ale znów ruszyła w dół....i na diecie ostrej nie jestem!

reklama
jejku szyszunka, jak ja bym chciała by do super było 3-5kg heheheh.. jak na razie jest 30-35 hahahahaha :-D ale też bedzie...! Nie mam niestety wagi u mamy a do domu wracam dopiero we wtorek wieczorem.. ważenie mam wczwartek, ale czuję że spadło znów jakieś ponad 1 kg.. jezu jak ja sie nie moge doczekać zakupów za kilka miesięcy!!!!! :-)

gratuluje spadku wagi:-)

u mnie niestety tez 3 kilo w dol:-( waze juz 56 i mam nadzieje ze ani gram mniej!!!

mnie denerwuje jedno, że z taką radochą wskoczyłam z ulubione ciuszki, nachodziłam sie w nich raptem z miesiac i .....wszystkie już z tyłka zjeżdżają........i teraz mnie to wkurza,
ale nie mam zamiaru tyć do nich tylko kupić nowe-mniejsze:)

A ja się załamałam!Mój M waży 2 kg więcej niż ja!!!!!:szok::wściekła/y::no::angry::-:)zawstydzona/y:I już nie wiem czy on ma taką dobrą przemiane materi czy ja go za słabo karmia a może coś ze mną nie tak że w miejscu stoje z wagą od miesiąca:-(ehhhhhhhhhh

Jak ja nie lubie tutaj zagladac!Ale oczywiscie ciekawosc bierze gore...6,5 z przodu,za duze ubrania,spadajace spodnie!!!!!O boze,a ja pol zycia na dietach,wiecznie na cos uwazam,czasami robie glodowki,i co???????????NIC.Wrocilam do wagi z przed ciazy72kg.i cisza.Nic sie nie dzieje mimo mojego wysilku.Moze ja juz za stara jestem,moze mi blizej do przekwitania jak odchudzania?????????

Ewa głowa do góry.Po prostu może spróbuj do swoich diet i ćwiczeń dodać coś na poprawienie perystaltyki jelit(np.AKTIWIA)mi to pomagało.

reklama
to chyba tak jest że waga staje w pewnym momencie, u mnie też sie zatrzymała, waże tyle co przed ciążą i za skarby świata nie chce ruszyć a mnie się marzy 4 z produ, ale ja kurdupelek jestem:-D:-D:-D

Do góry