reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

ja też zauważyłam, że przy wprowadzeniu jakiejkolwiek diety witaminki brać nalezy-widzę to po swoich paznikciach, cerze.....
a ja kochane wczoraj doznałam szoku!
nareszcie 6 z przodu, a co tam, że 69.8 kg, ale jak się dobiło do 90:(, to 6 z przodu było moim marzeniem!!! no i waga uparcie stała przy 71-10.5 przez długi czas jakies 2 tyg napewno, ale znów ruszyła w dół....i na diecie ostrej nie jestem!

reklama
jejku szyszunka, jak ja bym chciała by do super było 3-5kg heheheh.. jak na razie jest 30-35 hahahahaha :-D ale też bedzie...! Nie mam niestety wagi u mamy a do domu wracam dopiero we wtorek wieczorem.. ważenie mam wczwartek, ale czuję że spadło znów jakieś ponad 1 kg.. jezu jak ja sie nie moge doczekać zakupów za kilka miesięcy!!!!! :-)

gratuluje spadku wagi:-)

u mnie niestety tez 3 kilo w dol:-( waze juz 56 i mam nadzieje ze ani gram mniej!!!

mnie denerwuje jedno, że z taką radochą wskoczyłam z ulubione ciuszki, nachodziłam sie w nich raptem z miesiac i .....wszystkie już z tyłka zjeżdżają........i teraz mnie to wkurza,
ale nie mam zamiaru tyć do nich tylko kupić nowe-mniejsze:)

A ja się załamałam!Mój M waży 2 kg więcej niż ja!!!!!:szok::wściekła/y::no::angry::-:)zawstydzona/y:I już nie wiem czy on ma taką dobrą przemiane materi czy ja go za słabo karmia a może coś ze mną nie tak że w miejscu stoje z wagą od miesiąca:-(ehhhhhhhhhh

Jak ja nie lubie tutaj zagladac!Ale oczywiscie ciekawosc bierze gore...6,5 z przodu,za duze ubrania,spadajace spodnie!!!!!O boze,a ja pol zycia na dietach,wiecznie na cos uwazam,czasami robie glodowki,i co???????????NIC.Wrocilam do wagi z przed ciazy72kg.i cisza.Nic sie nie dzieje mimo mojego wysilku.Moze ja juz za stara jestem,moze mi blizej do przekwitania jak odchudzania?????????

Ewa głowa do góry.Po prostu może spróbuj do swoich diet i ćwiczeń dodać coś na poprawienie perystaltyki jelit(np.AKTIWIA)mi to pomagało.

reklama
to chyba tak jest że waga staje w pewnym momencie, u mnie też sie zatrzymała, waże tyle co przed ciążą i za skarby świata nie chce ruszyć a mnie się marzy 4 z produ, ale ja kurdupelek jestem:-D:-D:-D

Do góry