reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Ja wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży 65kg, ale Zuzia tak mnie ćwiczy ;) że pewnie ze 2 kg jeszcze zrzucę.Przytyłam 10 kg., ale tylko dlatego,że nic nie mogłam w ciąży jeść -od wszystkiego mnie odrzucało.Chciałabym zjechać do 60kg. i byłoby ok.

reklama
odkurzam wątek:):):):)
wiem, ze wiele z was duka:):)
ja trochę wprowadziłam zmian w żywieniu-wiecej protein, dużo warzyw i owoców i jak waga stała uparcie w okolicach 74-73 tak dziś 71.5
tak wiec prawie wróciłam do wagi sprzed ciazy yuuuuuuuuppppppppiiiiiiiiiiiiii
jeszcze będe troche walczyła z pozostałościami po poprzedniej ciaży:)

Zalamac sie idzie ... znow waze 53 kg i cale 20 kg plus ktore nagromadzilam w ciazy.. sie gdzies rozplynelo.. i nie ma nic.. :( Nie wejde juz na wage chocby nie wiem co!!

reklama
Witajcie,
Jestem załamana..... Przytyłam w ciązy 28 kg!!! ( w pierwszej 36 ale udało mi się zrzucić ) Karmię piersią, ćwiczę 4 x tyg ( 2 razy chodzę na aerobik i 2 x na fitness dla mam z dziećmi), chodzę na spacerki, biegam po domu cały czas- sprzątanie, gotowanie, dwoje dzieci.... Nie objadam się jakoś ale też nie głodzę ( bo karmię) i dziś waga wskazała 2 kg na plusie :( Ważę 73 kg! Przed ciążą ważyłąm 58 i bardzo chcaiłabym wrócić do tej wagi. Nie wiem co jest nie tak. Myslicie, że hormony mają tu jakiś wpływ? Może po karmieniu to zacznie schodzić? Może któraś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? Pierwsze dziecko karmiłam tylko 2 miesiące a potem się odchudzałam przy pomocy różnych preparatów i diet. Nie było łątwo ale udało mi się po roku ważyć nawet 55 kg. :(A startowałam z 86.....a teraz dupa:(

Do góry