reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Ja wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży 65kg, ale Zuzia tak mnie ćwiczy ;) że pewnie ze 2 kg jeszcze zrzucę.Przytyłam 10 kg., ale tylko dlatego,że nic nie mogłam w ciąży jeść -od wszystkiego mnie odrzucało.Chciałabym zjechać do 60kg. i byłoby ok.

reklama
odkurzam wątek:):):):)
wiem, ze wiele z was duka:):)
ja trochę wprowadziłam zmian w żywieniu-wiecej protein, dużo warzyw i owoców i jak waga stała uparcie w okolicach 74-73 tak dziś 71.5
tak wiec prawie wróciłam do wagi sprzed ciazy yuuuuuuuuppppppppiiiiiiiiiiiiii
jeszcze będe troche walczyła z pozostałościami po poprzedniej ciaży:)

Zalamac sie idzie ... znow waze 53 kg i cale 20 kg plus ktore nagromadzilam w ciazy.. sie gdzies rozplynelo.. i nie ma nic.. :( Nie wejde juz na wage chocby nie wiem co!!

reklama
Witajcie,
Jestem załamana..... Przytyłam w ciązy 28 kg!!! ( w pierwszej 36 ale udało mi się zrzucić ) Karmię piersią, ćwiczę 4 x tyg ( 2 razy chodzę na aerobik i 2 x na fitness dla mam z dziećmi), chodzę na spacerki, biegam po domu cały czas- sprzątanie, gotowanie, dwoje dzieci.... Nie objadam się jakoś ale też nie głodzę ( bo karmię) i dziś waga wskazała 2 kg na plusie :( Ważę 73 kg! Przed ciążą ważyłąm 58 i bardzo chcaiłabym wrócić do tej wagi. Nie wiem co jest nie tak. Myslicie, że hormony mają tu jakiś wpływ? Może po karmieniu to zacznie schodzić? Może któraś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? Pierwsze dziecko karmiłam tylko 2 miesiące a potem się odchudzałam przy pomocy różnych preparatów i diet. Nie było łątwo ale udało mi się po roku ważyć nawet 55 kg. :(A startowałam z 86.....a teraz dupa:(

Do góry