reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

A może wiecie jak to jest z tym odchudzaniem się podczas karmienia? Bo niby nie wolno ale jak ja mam tyle "zapasów" to i tak będzie z czego brać :))

reklama
Princi jak ja CI zazdroszczę...gdybym mogła Ci trochę oddać.....

Czego ? Wystajacych kosci ? Uwierz mi,ze nie ma czego...

asias u mnie to bylo tak: Przytylam w ciay 20 kg, jak karmilam waga leciala w dol...jak przestalam karmic to poleciala jeszcze bardziej.. z mojego doswiadczenia. Choc ja nie jestem za dobry przyklad,bo u mnie nic tylko dol i dol.... i znow wygladam jak przed ciaza.. z czego nie jestem zadowolona oczywiscie, bo przydalo by mi sie tak +7 kg :)

Mi też zostało, najgorzej w brzuchu. Przed ciążą ważyłam 48 kg a teraz 51, niby te 3kg fajnie wyglądaja na pupie ale ten brzuch masakra zastanawiam się jak włożę bikinii już się zastanawiam czy przypadkiem znów nie jestem w ciąży bo brzuch rośnie

macie jakiś sposób jak stracic te sadełko z brzuszka ? mam go już dośc reszta jest ok ale jak założe obcisłą bluzkę to każdy się mnie pyta czy jestem w ciąży a o bikini to już nie wspomnie bo pewnie nawet go nie założę :(

ja narazie chce schudnać "wogóle", wróciłam już do wagi sprzed porodu (yuuuuuuuppppiiiiii:)), ale zostało mi jeszcze z poprzedniej ciazy, wiec chce tak jeszcze ze 3-5kg, zobaczymy, a brzuch.....activia, pas neoprenowy i zobaczymy czy coś się zmieni, daję sobie jeszcze trochę czasu...niestety wiosna idzie i lato, ale co tam, pomyślmy ile sadełek na plazy nie po ciażach żadnych, no i co, obcym ludziom mamy sie podobać????

nasz brzuch to nasze macierzyństwo, niech inni patrzą na siebie:)

reklama
Do góry