anik12
Aktywna w BB
Hej. Dziewczyny ja dzięki karmieniu schudłam z 60 do 49 kilo, a jem wszystko. Teraz obecnie od tygodnia już zero cyca i waga 1 kilogram w górę. masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Dziewczyny ja dzięki karmieniu schudłam z 60 do 49 kilo, a jem wszystko. Teraz obecnie od tygodnia już zero cyca i waga 1 kilogram w górę. masakra
princi..kurcze ale jest dziwnie.ja z kolei karmię i nie chudnę...dodam że nie jem prawie słodyczy i generalnie nie jem za dużo...no ale mój ogranizm kombinuje jakby tu nie oddać nic i każdą kalorię sobie mocno trzyma
a chętnie bym oddała...princi, chcesz?
ptaszynko chce!!!u mnie cud :-) normalnie przytyłam już 2,5 kg od czasu jak straciłam wszystko po porodzie
princi może jak ty odstawisz małą od cyca to też na wadze nie stracisz;-) ale nie namawiam nie nie nie ..... to ma byc twoja decyzja:-)