reklama
Muszę odkurzyć ten wątek, bo coś żadna się nie chwali ile już schudła...;-)
Mój dzisiejszy pomiar- do wagi sprzed ciąży brakuje mi...jeszcze 3 kg...a od ostatniego pomiaru tj dwa tyg temu schudłam 2 kg.... mogłabym jeszcze trochę zgubić...
No i teraz będzie ciężko cokolwiek zgubić o ile nie przytyję przez święta...ale nie potrafię sobie odmówić jedzonka... Już widzę te pierożki parujące, ten bigosik pachnący, rybki smażone.......mmmmmmmm......
Mój dzisiejszy pomiar- do wagi sprzed ciąży brakuje mi...jeszcze 3 kg...a od ostatniego pomiaru tj dwa tyg temu schudłam 2 kg.... mogłabym jeszcze trochę zgubić...
No i teraz będzie ciężko cokolwiek zgubić o ile nie przytyję przez święta...ale nie potrafię sobie odmówić jedzonka... Już widzę te pierożki parujące, ten bigosik pachnący, rybki smażone.......mmmmmmmm......
henrietta5
Fanka BB :)
oj Elaine nie kuś diabełku. Ja zrzuciłam kolejny kg, ale jeszcze trochę zostało no i właśnie te swięta mi komplikują sprawę
A u mnie kochane waga leci w dół, święta były stresujące, bo mieliśmy pogrzeb i wogóle, potem odrzuciłam trochę podżeraie, chleb i wiecej zdrowych owocków i warzyw i na dzień dzisiejszy już 74.8, a było nawet 78! jak dla mnie sukces. bo to już niecałe 5 kg do wagi sprzed ciaży, ale pomyslę o zrzuceniu zapasów i z 1 ciąży
najgorsze tylko ze waga spada, w wiele ciuchów jednak sie nie mieszczę, bo biodra sie chyba rozeszły a cyce jak donice!!!
najgorsze tylko ze waga spada, w wiele ciuchów jednak sie nie mieszczę, bo biodra sie chyba rozeszły a cyce jak donice!!!
reklama