reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

u mnie zostało 6 kg:( teraz przez chorobę musialam trochę przystopować ze steperkiem, ale waga już nie leci w dół mimo ze karmię......a szkoda, bo ma co zlecieć z tych 2 ciaż.......

reklama
Ja karmię piersią i waga mi spada tak ok 0,5 kg co 2 tyg.:szok: już ważę 50:-) boję się co będzie za kilka miesięcy jak tak dalej będzie spadać:-( Po pierwszej ciąży i karmieniu piersią ważyłam 41 kg przy wzroście 164 cm podobno nie wyglądałam najlepiej, a po odstawieniu cyca 48 i teraz bym chciała tyle ważyć :tak:

I wlasnie dlatego rozwazam rzucenie karmienia cycem... jedyny powod... i codziennie go rozmyslam i zabrac sie nie moge... nie moge przestac karmic a szkoda mi moich kilosow ktore nagromadzilam w czasie ciazy :-(

ja z kolei karmie a waga stoi... .. czyli 7kg na + sprzed ciązy a przydałoby sie zrzucić z 4 razy tyle ehhh

A u mnie tez bez rewelacji...co prawda mam juz wage sprzed ciązy ale jakos nie chydne dalej a bardzo bym chciala. A podobno karmienie piersia odchudza...he chyba nie mnie ;))

I wlasnie dlatego rozwazam rzucenie karmienia cycem... jedyny powod... i codziennie go rozmyslam i zabrac sie nie moge... nie moge przestac karmic a szkoda mi moich kilosow ktore nagromadzilam w czasie ciazy :-(
Princi ja tylko i wylacznie z tego powodu przestalam karmic Adrianka!!!
Narazie sie oplacalo, bo synus pieknie rosnie a ja nie trace wagi:tak:ale nie dziwie Ci sie ze Ci ciezko podjac taka decyzje!!Mnie tez ie bylo latwo:-(Moze o tyle mam lepiej od Ciebie ze pierwszego tak dlugo karmilam piersia i jakos teraz nie mam wyrzutow sumienia, bo jakby tak podzielic dwojke dzieci na czas karmienia to przypada na jednego synka rok i na drugiego rok:laugh2::laugh2::laugh2:ale sobie to wytlumaczylam ehhh:sorry:

princi..kurcze ale jest dziwnie.ja z kolei karmię i nie chudnę...dodam że nie jem prawie słodyczy i generalnie nie jem za dużo...no ale mój ogranizm kombinuje jakby tu nie oddać nic i każdą kalorię sobie mocno trzyma:szok:
a chętnie bym oddała...princi, chcesz?
Eli...to co??? jak odstawimy karmienie to możemy razem zacząć akcję kibić:-):-):-):-):-) bo ja mam duuuuuuuuuuuuużo do zgubienia

ptaszynko ja nawet rozpatruję żeby po świętach Hanie na butle przestawiać i zaczać diete i to poważnie... było mi żal ale taką podjęłam decyzje.. wprowadziłam butlę na wieczór a od grudnia wprowadzę jedną w południe i powoli ją zaczne przyzwyczajać do marfefffki ;-) no i cyckiem będę dopajać a po miesiącu myślę, że już będę podawać tylko butle słoiczek i herbatke... czyli od pierwszego lutego tak by to wyszło... zaczynam ostro diete i uwierz mi na pewno masz mniej do zrzucenia niż ja ;-)

u mnie cud :-) normalnie przytyłam już 2,5 kg od czasu jak straciłam wszystko po porodzie:tak::tak::tak:
princi może jak ty odstawisz małą od cyca to też na wadze nie stracisz;-) ale nie namawiam nie nie nie ..... to ma byc twoja decyzja:-)

reklama
eli..no ja mam 25 do zrzucenia:szok:...
Ja narazie karmię i też dumam ale żal mi odstawiać więc do końca stycznia powiedziałam sobie karmię i koniec..mogę być gruba ten miesiąc więcej:-D:-D:-D:-D apotem tylko woda i wodorosty:-D:-D:-D:-D

Do góry