reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Ja mam to samo, biszkopty - przy jednym posiedzeniu bym dwie paki jak nic zjadła. Dlatego chyba waga stoi od prawie miesiąca. Półtora tygodnia po porodzie ważyłam 55kg, czyli 3kg mniej niż przed ciążą i od tamtej pory waha się między 54 a 55kg. W ogóle to strasznie mnie do słodkiego ciągnie..:sorry2: Teraz robię sobie abstynencję biszkoptową, ale w zamian za to mogę garściami pochłaniać płatki CornFlakes najzwyklejsze, tak na sucho bez niczego. Ehh jak nie jedno to drugie:rolleyes2:

reklama
a ja nadal 8kg na + ALE...! kupiłam wczoraj jeansy w rozmiarze sprzed ciązy i sa na mnie dobre :cool2:

:zawstydzona/y:pomijając fakt że sa z mocną domieszką streczu :-D

Ja w ciazy przytylam 20 kg.... teraz jestem 4 tyg po porodzie i zostal mi kilogram :-( no zalamka jakas..........:wściekła/y: Juz nawet nie wchodze na wage, bo sie pochlastam jak mi ten kilogram spadnie tez.... i piersi tez juz mi spadly :sorry:

Mimo wszystko spodnie sprzed ciazy na mnie nie wchodza.... do polowy uda... dziwne nie ?

Ja w ciazy przytylam 20 kg.... teraz jestem 4 tyg po porodzie i zostal mi kilogram :-( no zalamka jakas..........:wściekła/y: Juz nawet nie wchodze na wage, bo sie pochlastam jak mi ten kilogram spadnie tez.... i piersi tez juz mi spadly :sorry:

Mimo wszystko spodnie sprzed ciazy na mnie nie wchodza.... do polowy uda... dziwne nie ?

skąd ja to znam!!!
pare dni temu dobiłam do wagi sprzed ciazy =67 kg, a wiec schudłam 14 kg w 5 tyg... wchodze jednak tylko w jedne dżiny - takie mam dupsko szerokie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam zamiar schudnąć jeszcze z dyszke, ale nie wiem jak to zrobie bo słodycze bym jadla na śniadanie, obiad i kolacje... :crazy:

mam to samo Princi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: waga już niższa niż przed ciążą, bo waże 65 kg, a nie mogę się w spodniach dopiąć... zastanawiam sie czy bede miała taką dużą dupę zawsze, czy jakoś wróci na swoje miejsce :confused:
u mnie do wymarzonej wagi jeszcze 8 kg... w tym roku jeszcze bym chciala 2-3 kg schudnać; może się uda;-)

U mnie waga się waha i chyba sie zatrzymała, zostało jeszcze cholerne 6-7:( wchodzę w niektóre spodnie które kupowałam po 1 ciaży.......wiec nie jest tak źle, w dupsku też wchodzę dość dość, tylko uda jakieś większe i niestety jeszcze brzuch się został-ale po 2 ciaży już wiecej jest jak po jednej......
ale dam radę!!

Ja przed ciążą ważyłam 59-60 kg przy wzroście 167. W czasie ciąży 72 kg. Teraz po ciąży waże znów jakieś 59kg. Jest mi dobrze z tą wagą, chociaż marzy mi się zgrabniejsza figurka :p
Ale wstawanie w nocy, szkoła, zabiegany dzień itp robi swoje ;p

reklama
A ja sie powoli załamuję, u mnie tycie jest "normalne", w pierwszej i drugiej ciazy przytyłam po 20kg, z pierwszej zostało mi jednak 8 na plusie, mimo, ze figura po jakimś czasi zrobiła się znośna, ale może po 1.5 roku dopiero. Teraz niestety dobiłam do 90:( spadło już do 77, pięknie leciało i leciało....i znów 7 zostało....i już nie chce spadać, kurde, zaczyna mi siadać psychika, wiem, ze karmię piersią, nic małego mocno nie uczula, wiec apetyt niezły,, ale ja chcę schudnąć, tłumacze sobie, że to dopiero 2 miesiące, że 9 tyłam, że karmię wiec musze jeść, ale jakoś nienawidzę się teraz......nie wiem co robić.....

Do góry