reklama
henrietta5
Fanka BB :)
i ona zniknie Gapcio
u mnie już 7 tyg po porodzie i stety niestety zostało jeszcze jakieś 6.5 kg do wagi sprzed ciaży, w niektóre ciuszki już sie mieszczę, brzuch już "ładny na stojąco", jak uiadę to jeszcze sporo tego tłuszczyku.....ale zgubię a co, 9 mies sie odkładał, to nie spadnie zapewne w 9 godzin czy tygodni
no i te cyce kochane doliczam bo one sporo większe i sporo pewnie ważą
no i te cyce kochane doliczam bo one sporo większe i sporo pewnie ważą
u mnie już 7 tyg po porodzie i stety niestety zostało jeszcze jakieś 6.5 kg do wagi sprzed ciaży, QUOTE]
zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!!u mnie waga leci jak szalona
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja tez sie nie ważę ale po ciuchach z przed ciąży widze ze jestem jeszcze strasznie gruba:-( niestety nadal jem jak w ciąży więc chyba juz taka zostanę:-( jakoś się nie mogę powstrzymać....:-(
o słodyczom to i ja nie mogę się oprzeć, pochłaniam wszystko co słodkie
skąd ja to znam!!!
pare dni temu dobiłam do wagi sprzed ciazy =67 kg, a wiec schudłam 14 kg w 5 tyg... wchodze jednak tylko w jedne dżiny - takie mam dupsko szerokie mam zamiar schudnąć jeszcze z dyszke, ale nie wiem jak to zrobie bo słodycze bym jadla na śniadanie, obiad i kolacje...
Ja 6 tyg po porodzie- mniej o 15 kg, pozostało do zrzucenia 8 kg.... w większość rzeczy sprzed ciąży się mieszczę- ale w bioderkach czuję ze mam więcej i miara również nie kłamie tylko to potwierdza.
A-niutka - ja też pochłaniam teraz biszkopty-normalnie codziennie paczkę bym pochłaniała... ciekawe skąd u nas te apetyty..
A-niutka - ja też pochłaniam teraz biszkopty-normalnie codziennie paczkę bym pochłaniała... ciekawe skąd u nas te apetyty..
reklama