reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Ja 2dni po porodzie ważyłam się w szpitalu - wynik: 57kg, czyli 1kg mniej niż przed ciążą, ogólnie minus 10kg. Niestety nie mam wagi w domu, muszę gdzieś jakąś dorwać, bo ciekawość aż mnie zżera ile jest teraz:rofl2:

reklama
Ja przez całą ciążę przytyłam 8,5kg. Aktualnie ważę równo tyle co przed ciążą - 54kg;-) Trochę ćwiczeń i szybko wrócę do formy. Wszyscy się dziwią gdzie pomieściłam 3840gramowego kolosika.:-D

Ja teraz też nie mam wagi i nie wiem, ile w tych ostatnich dniach ciąży przytyłam. Do tej pory było +8.5 kg, ale od soboty siedzę u rodziców i cały czas coś we mnie wpychają-a to ciasteczko, a to banana czy czekoladę i mam już dosyć:-D

No dorwałam wczoraj wagę i jestem na minusie 3kg:shocked2:. Przed ciążą ważyłam 58kg, a w 9 dni po porodzie jest 55kg. Nie spodziewałabym się, że ciąża może być jednocześnie kuracją odchudzającą:rofl::rofl::rofl:

reklama
jejku jejku...!!!! a ja nie moge nigdzie kupic bateri do wagi!!!
gdzie sie kupuje baterie do wag? bo oszaleje!!!

Ksiunia? zyjesz? czy juz tak schudlas że znikasz w ocach? ile tam u Ciebie kilogramow?

Swoja drogą waga jak waga -ale nie zauwazyłyscie ze jestescie szersze w zebrach? biodrach? ogolnieze kosteczkisie rozeszly?

Do góry