reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

TolaLee zauważyłam niestety. Żebra raczej wróciły na miejsce, bo w ciąży bardzo się rozjechały ;-) ale biodra były szerokie przed ciążo, a po ciąży są megaszerokie :szok:;-)

reklama
jejku jejku...!!!! a ja nie moge nigdzie kupic bateri do wagi!!!
gdzie sie kupuje baterie do wag? bo oszaleje!!!

Ksiunia? zyjesz? czy juz tak schudlas że znikasz w ocach? ile tam u Ciebie kilogramow?

Swoja drogą waga jak waga -ale nie zauwazyłyscie ze jestescie szersze w zebrach? biodrach? ogolnieze kosteczkisie rozeszly?

żyje, żyje ,a le nie znajduje czasu na bb, czasem Was podczytuje, ale z pisaniem jest ciężko, u mnie waga waha sie miedzy 63, a 62 kg ale to wina tego, ze ciągle mam ochotę na słodkie, a u Ciebie jak tam waga?? dobra uciekam bo juz mala wola

no i ja dorwałam wagę wczoraj ... zostało mi jeszcze 5 kg do wagi sprzed ciąży ... szok myślałam że będzie gorzej ... nawet sobie wmawiam że może waga zepsuta :-D:-D

Ja też jestem w bardzo wielkim szoku bo mam nawet 0,5kg mniej niż przed ciążą ale do upragnionej wagi to i tak musiałabym zrzucić jakieś 5 kg co najmniej. A poza tym to załamuje mnie ten obwisły i wystający brzuch :-:)-:)-(

ja waze mnij niz przed ciaza. i jestem zachwycona moim brzusiem. po pierwszym odrazu go nie bylo,myslalam,ze po drugim moze byc inaczej,ale jest tak samo. tak sie ucieszylam. ta proznosc!;) ciesza takie sprawy:-)

a u mnie waga w dzień porodu 66 kg dzisiaj 56, a do wagi z przed ciąży do zrzucenia jeszcze 8 kg :szok:, ale każdy mówi że tak mogłoby zostać :-), ale ja jednak czułabym sie lepiej ze swoimi wystającymi kostkami:tak:

U mnie myślałam, ze już przestało leciec w dół, ale nie jem już aż tyle, staram sie jeść rozsądniej i z 91 z dnia porodu (wiem wiem straszna ta cyferka) dziś już 77 wiec jeszcze 6 do wagi sprzed ciaży, ale chciałabym tak do tych 65-70.......damy radę:)

reklama
Do góry