reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

TolaLee zauważyłam niestety. Żebra raczej wróciły na miejsce, bo w ciąży bardzo się rozjechały ;-) ale biodra były szerokie przed ciążo, a po ciąży są megaszerokie :szok:;-)

reklama
jejku jejku...!!!! a ja nie moge nigdzie kupic bateri do wagi!!!
gdzie sie kupuje baterie do wag? bo oszaleje!!!

Ksiunia? zyjesz? czy juz tak schudlas że znikasz w ocach? ile tam u Ciebie kilogramow?

Swoja drogą waga jak waga -ale nie zauwazyłyscie ze jestescie szersze w zebrach? biodrach? ogolnieze kosteczkisie rozeszly?

żyje, żyje ,a le nie znajduje czasu na bb, czasem Was podczytuje, ale z pisaniem jest ciężko, u mnie waga waha sie miedzy 63, a 62 kg ale to wina tego, ze ciągle mam ochotę na słodkie, a u Ciebie jak tam waga?? dobra uciekam bo juz mala wola

no i ja dorwałam wagę wczoraj ... zostało mi jeszcze 5 kg do wagi sprzed ciąży ... szok myślałam że będzie gorzej ... nawet sobie wmawiam że może waga zepsuta :-D:-D

Ja też jestem w bardzo wielkim szoku bo mam nawet 0,5kg mniej niż przed ciążą ale do upragnionej wagi to i tak musiałabym zrzucić jakieś 5 kg co najmniej. A poza tym to załamuje mnie ten obwisły i wystający brzuch :-:)-:)-(

ja waze mnij niz przed ciaza. i jestem zachwycona moim brzusiem. po pierwszym odrazu go nie bylo,myslalam,ze po drugim moze byc inaczej,ale jest tak samo. tak sie ucieszylam. ta proznosc!;) ciesza takie sprawy:-)

a u mnie waga w dzień porodu 66 kg dzisiaj 56, a do wagi z przed ciąży do zrzucenia jeszcze 8 kg :szok:, ale każdy mówi że tak mogłoby zostać :-), ale ja jednak czułabym sie lepiej ze swoimi wystającymi kostkami:tak:

U mnie myślałam, ze już przestało leciec w dół, ale nie jem już aż tyle, staram sie jeść rozsądniej i z 91 z dnia porodu (wiem wiem straszna ta cyferka) dziś już 77 wiec jeszcze 6 do wagi sprzed ciaży, ale chciałabym tak do tych 65-70.......damy radę:)

reklama
Do góry