reklama
post ptaszyna i kroptusia ależ ja wam zazdrosze tylu kilogramów mi do wagi z przed ciazy brakuje 8 kg
kochana nie ma czego bo ja przed ciaza przytylam :-) i juz bylam kragla, 65 kg ale juz 63 i oby do starej wagi, w stare dzinsy sie wciskam ale jeszcze nie te co bym chciala :-)
henrietta5
Fanka BB :)
u mnie od tygodnia waga stoi w miejscu - zostało do zrzucenia 9 kg- jem jak ptaszek na nic nie mam ochoty a waga stoi.Mam nadzieję,że to w końcu ruszy
enka75
mamuśka :)
ponieważ jeszcze jestem zapakowana, to już fotek nie robię, bo brzucho jest giiiiiigantyczne tak na oko to 110 lekko. Ale waga stoi, zauważyłam że ja sama chudnę a "mała" rośnie. ;-)mam dośc
1984klaudynka
Zaciekawiona BB
Ja już 5,5 dnia po porodzie, od dnia porodu spadło mi 9kg, a ważę teraz o 1kg mniej niż przed ciążą Nie ma co, jest dobrze, ale będzie jeszcze lepiej
henrietta5
czy wy też macie problemy z jedzeniem - ja dosłownie wogóle nie mam apetytu, mogę cały dzien nic nie jeść- martwię się tym bardziej ,że od porodu mam anemię , oczywiście jem żelazo , ale na samych tabletkach nie można żyć. A ja nie potrafię nic w siebie wcisnąć
Moniczkaleg83
Henrietta- ja mam to samo, mogę nic nie jeść. Ale tak bardzo się nie martwie, bo zostalo mi jeszcze te nieszczęsne 9 kg wryyyy
reklama
vanilla_sky
u mnie waga 60kg/59,5.. takze do wagi sprzed ciazy jeszcze 3kg..
ale szczerze powiedziawszy ta waga mnie nie nie interesuje, moze byc taka jaka jest, zeby tylko cialo wrocilo do stanu normalnosci...bo teraz czuje sie i wygladam jak chodzaca galaretka fu ... nie podobalam sie sobie w ciazy, ale teraz to juz przesada :-(
ale szczerze powiedziawszy ta waga mnie nie nie interesuje, moze byc taka jaka jest, zeby tylko cialo wrocilo do stanu normalnosci...bo teraz czuje sie i wygladam jak chodzaca galaretka fu ... nie podobalam sie sobie w ciazy, ale teraz to juz przesada :-(