reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

w dzień porodu było 25kg na plusie jak już pisałam..

dziś prawie miesiąc po porodzie zostało 9kg.. ale nadal jest tendencja spadkowa.. ostatni tydzień było 10kg.. a od dzisiaj właśnie 9... mam nadzieję, że poleci dalej... z doświadczenia przyjaciółek wiem, że waga uwielbia się zatrzymać na magicznej 7 i ani drgnie! mam nadzieję że ja moje 7+ spokojnie przeskoczę :-) bo mam zamiar wrócić do wagi sprzed ciąży.. bo wtedy i tak zostanie mi jeszcze jakieś 30 kg nadwagi :-( ale za to jakoś tak psychicznie ulgę poczuje.. że da się... i może waga ruszy jeszcze niżej... oj.. mam nadzieję, że Hania weźmie na siebie trochę tłuszczyku..... kol karmi piersią i dziś pół roku po porodzie wazy mniej o 5 kg niż przed ciążą.. czyli jest gut

reklama
40 tydz...
72 kg czyli +19 na plus....
w pasie 109,
w biodrach 102... :rofl2:

:-D:-D:-D

A ja......... rosne i rosne i rosne.....:-D:-D:-D

Ja wczoraj weszłam na wagę po porodzie pierwszy raz. Cóż nie liczyłam na wielkie cuda i chyba się nie pomyliłam 70 z ostatniego dnia ciąży zamieniło sie na 60:shocked2: i zostało mi te nieznośnie 4 kilo których pewnie za szybko to sie nie pozbędę. Powród do moich ukochanych 56 kg zajął mi w poprzedniej ciązy dobre 4 lata. :crazy:

Ja to bym chciała żeby mi biodra zostały i biust ;-), bo przed ciążą w sensie rok temu to suchotnica byłam przed samą ciążą udało mi się przybrać kilka kilo do 58 i to jest oki :-D

ja tam nie mam zamiaru zostawiać sobie bioder:sorry: może te piersi ale tyłek, nogi i oczywiście brzuch mogą spadać:tak::-):-D
jak na razie 82 kg a ja wciąż w ciąży:szok::cool2::tak::-D i rooosne nadal:eek:

reklama
Do góry