reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Ja to już myślę jaki sprzęt kupić, jakie ćwiczenia stosować i na jakie zajęcia się zapisać jeśli opieka nad maleństwem mi na to pozwoli.
Powiem Wam że skóra na brzuchu to najgorsze miejsce do wypracowania. Widzę to po moim mężu który chodzi na siłownię 3 razy w tygodniu w pozostałe dni w domku ćwiczy brzuszek a jednak jakieś tam fałdki są a grubasem nigdy nie był więc niby łatwo powinno wszystko pójść.

reklama
A jak tam wasze brzuszki po ciąży ? Jak skóra na nich ? Bo jak czytam to zrzucenie kilogramów to betka :-D ale co z tą rozciągniętą skórą ?
aa i jeszcze jedno pytanko, do tych mam, które nacięte były po cc ect- czy kapiecie się czy tylko prysznic?

Moj brzuchol wygląda ok, nawet nie myślałam ze będzie z nim tak dobrze. Tylko jest mięciutki, ale mam nadzieje ze po cwiczeniach bedzie taki jak przed ciaza:tak:
A co do kapieli to polozna mowila mi, ze do miesiaca po cc tylko prysznic...

enka - ja poki co tylko prysznic, ale co wieczor moje oczy pedzą ku kokosowmu plynowi do kąpieli, który zakupiłam jeszcze w ciąży :)
co do brzucha to jest minimalnie wiekszy - tylko ta skora jest taka skórzana hehe:) zero miesni - i nie wiem jak wam ale mi zostalo takie zgrubienie nad samym cięciem...tez tak macie? mam nadzieje, że to zejdzie szybko...
używacie jakiejś maści na bliznę?
aaa i zostal wam pasek na brzuchu?ten pionowy:)
co do wagi to 62,3 kg wrrr

ja mam juź 13 na minusie
oj jakby tak chciało dalej lecieć to byłoby suuuuuper
mam 5 kilo do wagi sprzed ciąży i całe mnóstwo do zgubienia po poprzedniej:tak::tak::tak::tak:

inka...to masz teraz czas na zjedzenie zakazanych rzeczy:-):-):-):-):-):-):-):-)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
po porodzie już będzie z tym gorzej:-(
och zjedz za mnie coś pysznego...np jakieś ciacho:-):-):-):-):-)

ja mam juź 13 na minusie
oj jakby tak chciało dalej lecieć to byłoby suuuuuper
mam 5 kilo do wagi sprzed ciąży i całe mnóstwo do zgubienia po poprzedniej:tak::tak::tak::tak:

czyli jedziemy na tym samym wozku :-) ja zgubilam jakies 15 kg w tym 12kg zaraz w sumie po porodzie osiagajac wage sprzed ciazy a teraz 3kg walcze juz z kg starankowymi sprzed ciazy...typowy tluszczyk :-) i moj zamiar ok jeszcze 6-7 kg

reklama
u mnie z wagą słabo:sorry: w dniu porodu ważyłam 60 kg a dziś 9 dni po porodzie mam tylko 48 kg:eek: ogólnie wyglądam jak cień człowieka, brzuch mam chyba na plecach:sorry: i też taki mięciutki, nawet nie myślałam że tak szybko strace na wadze:-( i już zapomniałam że byłam taka chuda..... a w ciąży tak ładnie wyglądałam ehhh

Do góry