reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
Wam juz Dziewczyny waga spada, a my niektore jeszcze nosimy;) ja i tak sie nie przemeczam, bo przytylam niecale 7kg, a dzidzia w zeszlym tyg wazyla 3700;)

ja w sumie dobiłam do 25kg na plusie, ale tak jak gin powiedział ponad 10kg zotanie w szpitalu bo zejdzie woda z nóg... i tak też było.. w szpitalu zostało 11kg a do dziś (2 tyg od porodu) spadło kolejne 5... czyli zostało mi 9kg... waga tak jakby stoi teraz w miejscu ale wydaje mi się, że to chwilowe :-)

ja w sumie dobiłam do 25kg na plusie, ale tak jak gin powiedział ponad 10kg zotanie w szpitalu bo zejdzie woda z nóg... i tak też było.. w szpitalu zostało 11kg a do dziś (2 tyg od porodu) spadło kolejne 5... czyli zostało mi 9kg... waga tak jakby stoi teraz w miejscu ale wydaje mi się, że to chwilowe :-)

ponad 10kg? wow! to bede na minusie?;) ale to jest prawda, bo w pierwszej ciazy tyle samo przytylam, a jak wychodzilam to juz mniej wazylam niz przed ciaza. to jest dopiero dietka;) ekspresowa;) a to, ze teraz stoi Ci Eli waga to i tak ruszy;) jak karmisz piersia to szybko sie jej pozbedziesz. trzymam kciuki!!!

moja waga staneła, młoda rośnie więc matematycznie ja chyba tracę na wadze. Ponoć to norma. Cieszy mnie fakt że dużo zostawia się w szpitalu :-)

ja chudnę średnio 0,5 kg na dzień :) dzisiaj rano wyskoczło 63,5...
Kasiunia mam nadzieję, że Cię dogonię i razem dobrnimy jakoś do wagi z przed tych 9 miesięcy :) - karmisz piersią prawda? Cwiczysz cos?

ja chudnę średnio 0,5 kg na dzień :) dzisiaj rano wyskoczło 63,5...
Kasiunia mam nadzieję, że Cię dogonię i razem dobrnimy jakoś do wagi z przed tych 9 miesięcy :) - karmisz piersią prawda? Cwiczysz cos?

ja tez mam taka nadzieje:tak:, tak karmie piersia, a co do cwiczen to na razie nic:-( mialam cc wiec musze poczekac jeszcze jakies 2 tygodnie i dopiero zaczne od jakis malych cwiczen

U mnie tez stanela po 13kg :-) i schodzi teraz ok 1 kg na tydzien, tyle ze ja juz osiagnelam wage sprzed ciazy i moze dlatego spala sie zwykly tluszcz...obecnie 1 kg mniej niz przed ciaza

reklama
Hej, ja dobiłam z zatrzymaniem wody itp do 21 kilo na plusie w dzien porodu(91kg) nie wiem ile zostało w szpitalu, ale na 6 dobę w domu ważyłam już 82, dziś po 12 dniach od porodu waga wskazuje 79, wiec jeszcze z jakieś 9 bym pragneła zrzucić, choć mogę i wiecej:)

Do góry