reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

hm, ja jak schudne nawet do mojej wymarzonej wagi to nici z pokazania brzuszka przez mega rozstępy:zawstydzona/y:

hennrietta a czym pojedziecie nad morze bo ze śląska to kawał drogi, ja zdecydowałm się w tym roku tylko na bieszczady zewzględu na odległość jaka mnie dzieli od morza ale może za ok jak finanse pozwolą:-)

reklama
ja nie karmię piersią więc akurat mam pole do popisu :-)
zastanawiam się na dokupieniem LegMagic.. na allegro za 70zł znalazłam :-) ale to w przyszłym miesiącu bo w tym już by mnie mąż pogryzł chyba :-D
od wczoraj ćwicze na Twisterze, do tego brzuszki oraz wypychanie bioder w pozycji leżącej z ugiętymi nogami w kolanach.. i mam mega zakwasy.. tak oto wychodzi mój brak kondycji i zastane gnaty :-D mam nadzieję że szybko to rozruszam i nabiorę formy :-D

co do morza, to nie przesadzajmy, ja wiem, sa piekne kobiety, z dużym biuścikiem, bioderkami i figuą jak modelka, ale pomyślcie, ze obok was zapewne będzie leżała "starsza" Pani z wywalonym cycem do połowy, grubymi nogami, sadełkiem i ona napewno nie rpzejmie się tym, a my młode piękne a się martwimy!!!!mnie to zawsze zadziwiało, że te "grube baby" tak rozgolaszone, a ładne mamusie! pozakrywane chustami pareo czy, czym tam, bo widzą cm tłuszczyku!

henrietta na pewno nie jest tak źle jak sądzisz :-)
princi i oli mogę Wam oddać po 5 i jeszcze dla kogoś zostanie buuuuuuuuuuu

oli tak.. tłuste baby sie nie stydzą! ONE TEZ MAJĄ PRAWO BY WYSTAWIĆ CIAŁO NA SŁOŃCE! jeśli ci sie to nie podoba to pozamykaj je w klatkach, albo sama na plażę nie wychodź by przypadkiem nie narazić sie na takie widoki!!!!

to prawda, każdy ma prawo do słońca, każda z nas marzy się poopalać i jak by tak jedna na druga patrzyła, to żadna się by nie rozebrała. Wiem też, że sa jednak jakies granice i czasem wystarczy lepiej się "osłonić" od innych aby nie razić swoją wielką białą pupą wystawioną do słońca, ale każdy niech se wystawiaa co chce w ramach rozsądku i wyczucia smaku.

ja tam i tak pewnie zakryję poorane brzuszysko ale może jakimś ładnym tankini

szyszunka jestem zacofana jakaś bo nie wiem co to tankini, ale jeśli zasłania poorany brzuszek to coś dla mnie ;-)

I tutaj zgadzam się w 100% z Eli88. Nie każdy może pochwalić się 53 kg. Są osoby które mimo szczerych chęci na zgrabną sylwetkę są "tłuste". A ja osobiście podziwiam właśnie takie osoby że nie zamykają się w domu i potrafią wyjśc na plaże i niczym się nie przejmować. Bo ja należe do tych jak mówicie "tłustych" i jednak się wstydzę. I moim skromnym zdaniem takim ludziom należy się troche szacunku.

reklama
CUDNE SEXY TANKINI SELF_ROZ.XL 42D_wysyłka gratis (1048202412) - Aukcje internetowe Allegro

Tankini (top plażowy + majteczki) - r.38 (1037546343) - Aukcje internetowe Allegro

sporo ich teraz jest i to naprawdę hicior.
Brzuch zasłonięte, można odsłonić do opalania ale zasłonić kiedy trzeba.
mnie sie podoba, widziałam w Tesco, ale na necie ładniejsze znalazłam tylko jak przymierzyć:(

rewelacja, mi sie podoba to 1 bo lubie turkus ale koniecznie trzeba przmierzyć

Do góry