reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

hm, ja jak schudne nawet do mojej wymarzonej wagi to nici z pokazania brzuszka przez mega rozstępy:zawstydzona/y:

hennrietta a czym pojedziecie nad morze bo ze śląska to kawał drogi, ja zdecydowałm się w tym roku tylko na bieszczady zewzględu na odległość jaka mnie dzieli od morza ale może za ok jak finanse pozwolą:-)

reklama
ja nie karmię piersią więc akurat mam pole do popisu :-)
zastanawiam się na dokupieniem LegMagic.. na allegro za 70zł znalazłam :-) ale to w przyszłym miesiącu bo w tym już by mnie mąż pogryzł chyba :-D
od wczoraj ćwicze na Twisterze, do tego brzuszki oraz wypychanie bioder w pozycji leżącej z ugiętymi nogami w kolanach.. i mam mega zakwasy.. tak oto wychodzi mój brak kondycji i zastane gnaty :-D mam nadzieję że szybko to rozruszam i nabiorę formy :-D

co do morza, to nie przesadzajmy, ja wiem, sa piekne kobiety, z dużym biuścikiem, bioderkami i figuą jak modelka, ale pomyślcie, ze obok was zapewne będzie leżała "starsza" Pani z wywalonym cycem do połowy, grubymi nogami, sadełkiem i ona napewno nie rpzejmie się tym, a my młode piękne a się martwimy!!!!mnie to zawsze zadziwiało, że te "grube baby" tak rozgolaszone, a ładne mamusie! pozakrywane chustami pareo czy, czym tam, bo widzą cm tłuszczyku!

henrietta na pewno nie jest tak źle jak sądzisz :-)
princi i oli mogę Wam oddać po 5 i jeszcze dla kogoś zostanie buuuuuuuuuuu

oli tak.. tłuste baby sie nie stydzą! ONE TEZ MAJĄ PRAWO BY WYSTAWIĆ CIAŁO NA SŁOŃCE! jeśli ci sie to nie podoba to pozamykaj je w klatkach, albo sama na plażę nie wychodź by przypadkiem nie narazić sie na takie widoki!!!!

to prawda, każdy ma prawo do słońca, każda z nas marzy się poopalać i jak by tak jedna na druga patrzyła, to żadna się by nie rozebrała. Wiem też, że sa jednak jakies granice i czasem wystarczy lepiej się "osłonić" od innych aby nie razić swoją wielką białą pupą wystawioną do słońca, ale każdy niech se wystawiaa co chce w ramach rozsądku i wyczucia smaku.

ja tam i tak pewnie zakryję poorane brzuszysko ale może jakimś ładnym tankini

szyszunka jestem zacofana jakaś bo nie wiem co to tankini, ale jeśli zasłania poorany brzuszek to coś dla mnie ;-)

I tutaj zgadzam się w 100% z Eli88. Nie każdy może pochwalić się 53 kg. Są osoby które mimo szczerych chęci na zgrabną sylwetkę są "tłuste". A ja osobiście podziwiam właśnie takie osoby że nie zamykają się w domu i potrafią wyjśc na plaże i niczym się nie przejmować. Bo ja należe do tych jak mówicie "tłustych" i jednak się wstydzę. I moim skromnym zdaniem takim ludziom należy się troche szacunku.

reklama
CUDNE SEXY TANKINI SELF_ROZ.XL 42D_wysyłka gratis (1048202412) - Aukcje internetowe Allegro

Tankini (top plażowy + majteczki) - r.38 (1037546343) - Aukcje internetowe Allegro

sporo ich teraz jest i to naprawdę hicior.
Brzuch zasłonięte, można odsłonić do opalania ale zasłonić kiedy trzeba.
mnie sie podoba, widziałam w Tesco, ale na necie ładniejsze znalazłam tylko jak przymierzyć:(

rewelacja, mi sie podoba to 1 bo lubie turkus ale koniecznie trzeba przmierzyć

Do góry