reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

dziewczyny ale coś w tym musi być! u mnie waga również stała ponad miesiąc właśnie na wyniku sprzed ciąży!!!! I ani drgnie... no właśnie ostatnio troche drgnęła i mam nadzieję, jak szybku ucieknę z tej 90 to już pójdzie gładko.. No makabra ostatnio jest...

reklama
U mnie w końcu wymarzona waga sprzed ciąży...51 kilosków... I tak bym mogła zostać :) Jak to się stało, to nie wiem, bo jeszcze niedawno przeklinałam wiecznie wyskakujące 55 kg... Jak się przestałam przejmować (czyt. ważyć), to mi się samo schudło =D

monia22, jeśli mogę spytać to ile ty ważysz? bo jak patrzę na zdjęcia na nk to ty taka drobniutka jesteś:-) ja myślałam że ja jestem szczupła ale jak patrzę na ciebie to ze mnie kawał baby:-D

ja juz nawet sie nie wypowiadam - stanęło na 66 i koniec - a było przed ciążą 57-59 - chciaż miałabym sie .... to schudnę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szyszunka ładne to coś ale ja tak lubiłam mój opalony brzuszek , wprawdzie nie ma ani jednego rozstępu ale troche ciałka zostało- muszę sie wziąć za siebie i to od już

dołączam do biadolących, waga co prawda sprzed ciąży ale.. TEN BRZUCHOL!!! dobra wiem że od gadania może "spaść" ale na kolana, ech jak stoje jest super płasko ale jak usiądę i się nachylę dramat po prostu dramat.
potrzebuję jakieś przykładowe ćwiczenia domowe na brzuszysko

Ja się dołaczam do użalających ;-)
u mnie waga 64kg.. od porodu tylko 6 kg mi spadło.. a to już 8 miesięcy prawie.. no i też problem z brzuchem.. flak okropny.. ale kupiłam sobie wczoraj Twister, kolezanka ma o nim jak najlepsze zdanie no i dużo pochlebnych opinii tez wyczytałam w necie, a że zakup niedrogi to czemu nie spróbowac.. dodatkowo na próbe kupiłam sobie AquaSlim (może pomoże, zaszkodzić nie powinien ;-) i Lineę ;-) - tak, jestem zdesperowana ;-) ) na dniach ma do mnie też dojść "agrafka" i zastanawiam się na AB Rocket.
Dzisiaj już się zalewam wodą z AquaSlim'em i potwistowałam trochę.. nie ukrywam efekt w mięśniach brzucha czuć natychmiastowo.. mam nadzieję że poskutkuje..

reklama
Do góry