reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

IZA- no juz,mi tez zlecialo-wydawalo sie kawal czasu a tu prosze-1 d.c. i za pare dni startujemy :)) ciekawe kiedy doczekam sie efektów ?? :)) u mnie pochmurno,nie pada,ale slonka nie ma...

reklama
momo ale fajnie, ze wszystkich wszystkich sił trzymam kciuki zapowodzenie, musi sie udać, więc nie myśl za dużo tylko działajcie :-):tak: no i gratuluje kobiety ;-)
moje też miały kaszel, taki zwykły suchy męczący, nasilał sie i nasilał, przekaszlała za pierwszym razem dwie noce a rano do szpitala ze zmianami :dry:potem już był babyhaler+nebulizator w częstym użyciu

zuskus lubie ryż ;-)

Hej Dziewczyny!

Taszka - myśmy się chyba jeszcze nie poznały. Witaj zatem :-). Proponuję mini pizze lub zapiekane kanapeczki z .
Ściskam .
witaj Joaś zrobiłam takie tosty z serem i szynką w opiekaczy dzieciom smakowały mi zresztą też bo często takie robię

reflektujecie na troszke upalu ode mnie? bo jest....pod dostatkiem :-D wlasnie wrocilam,...musialam od razu sie wyprysznicowac i przebrac bom spocona jak ... z tego goraca...po lekcji rytmiki bylismy pol godzinki na placu zabaw ale juz nawet mister Vincent chcial wracac bo mu za goraco w dupsko bylo ...teraz udajemy sie na zasluzona drzemke, mini lunchyk zaliczony a mamusie usiadzie sobie spokojnie (mam nadzieje) z kawka przed laptopem...obiad juz zaplanowany, mam elegancko pokrojony schabik to maz wrzuci wieczorkiem na grilla....dorobi sie kilka pieczonych ziemniaczkow i warzywka ugrilowane z jakims sosem. Jak ja uwielbiam lato...w zasadzie bez wiekszego wysilku mozna przygotowac pyszne jedzonko korzystajac z drzewek, krzaczkow i natury, sluchajac ptasiej muzyczki i szumu wody w jeziorze.....i jeszcze pifko takie swiezutkie schodzone z pianka - to jest TO!

mama05 dziękuję za sałatki jedna wypróbowana ta z makaronem nam smakowała ale dzieciaki wolały owocową a drugą spróbuje w niedziele bo teściowie mają przyjechać ,

a my zalani jesteśmy od niedzieli , w poniedziałek w urodziny Maxa przyjechała straż to aż siedem godzin u nas siedzieli i przy okazji przekopali mi ogródek robiąc tamy , no i nic to nie dało bo w piwnicy nadal sufitu nie widać a mamy tam 2,20 m wysokości pompujemy cały czas na dwie pompy ale boje się że woda może wedrzeć się do pokoi na dole , wczoraj zamówiłam na allegro trzecią , w domu zimno piec z centralnego już kilka dni pod wodą stoi i boje się żeby go szl.... nie trafił , sąsiadowi z naprzeciwka mur się zawalił szafki z kuchni było im widać dziś cały dzień zamurowuje z synem dziurę już nie wiemy co robić :sad:

Ostatnia edycja:
a my zalani jesteśmy od niedzieli , w poniedziałek w urodziny Maxa przyjechała straż to aż siedem godzin u nas siedzieli i przy okazji przekopali mi ogródek robiąc tamy , no i nic to nie dało bo w piwnicy nadal sufitu nie widać a mamy tam 2,20 m wysokości pompujemy cały czas na dwie pompy ale boje się że woda może wedrzeć się do pokoi na dole , wczoraj zamówiłam na allegro trzecią , w domu zimno piec z centralnego już kilka dni pod wodą stoi i boje się żeby go szl.... nie trafił , sąsiadowi z naprzeciwka mur się zawalił szafki z kuchni było im widać dziś cały dzień zamurowuje z synem dziurę już nie wiemy co robić :sad:
kochana to straszne co piszesz :no: nawet nie wiem co powiedzec:-( mam nadzieje ze to wszystko szybko przejdzie do historii a szkody da sie jakos naprawic....

taszka - współczuję szczerze :-( oby woda szybko opadła!
dla Ciebie dzisiejsza Gaja, moze choc cień uśmiechu na Twojej twarzy zagości..
[video=youtube;ZBcacWJktVE]http://www.youtube.com/watch?v=ZBcacWJktVE[/video]

Witam wieczorem!
Taszka wspolczuje!!! Jak ogladam obrazy w telewizji to juz jest straszne a gorsze przezywac to na zywo
Pawimi lato powiadasz...hmmm u nas 3 miesiace lata a potem juz tylko zima i zima wrrr
Iza sliczny rozsmieszacz!
Anna ja tez ryz lubie...ale po co mi tyyyyle ryzu

U mnie zlego nastroju ciag dalszy wszystko mnie w kurza, nic mi sie nie chce, na dzieci krzycze ehhh ja ja siebie takiej nie lubie. Przez te wszystkie stresy to mi sie akumulatory do cna wyczerpaly. W weekend ladowarka;-) przyjedzie to sie moze choc ciut podladuje

Pozdrawiam!

reklama
Hej dziewczyny.

I chyba tyle napiszę bo jakośweny brak. Może później będzie lepiej.
Do miłego.
P.S. Zuzkus dzięki za informacje drogowe;-);-)

Do góry