reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

IZA- no juz,mi tez zlecialo-wydawalo sie kawal czasu a tu prosze-1 d.c. i za pare dni startujemy :)) ciekawe kiedy doczekam sie efektów ?? :)) u mnie pochmurno,nie pada,ale slonka nie ma...

reklama
momo ale fajnie, ze wszystkich wszystkich sił trzymam kciuki zapowodzenie, musi sie udać, więc nie myśl za dużo tylko działajcie :-):tak: no i gratuluje kobiety ;-)
moje też miały kaszel, taki zwykły suchy męczący, nasilał sie i nasilał, przekaszlała za pierwszym razem dwie noce a rano do szpitala ze zmianami :dry:potem już był babyhaler+nebulizator w częstym użyciu

zuskus lubie ryż ;-)

Hej Dziewczyny!

Taszka - myśmy się chyba jeszcze nie poznały. Witaj zatem :-). Proponuję mini pizze lub zapiekane kanapeczki z .
Ściskam .
witaj Joaś zrobiłam takie tosty z serem i szynką w opiekaczy dzieciom smakowały mi zresztą też bo często takie robię

reflektujecie na troszke upalu ode mnie? bo jest....pod dostatkiem :-D wlasnie wrocilam,...musialam od razu sie wyprysznicowac i przebrac bom spocona jak ... z tego goraca...po lekcji rytmiki bylismy pol godzinki na placu zabaw ale juz nawet mister Vincent chcial wracac bo mu za goraco w dupsko bylo ...teraz udajemy sie na zasluzona drzemke, mini lunchyk zaliczony a mamusie usiadzie sobie spokojnie (mam nadzieje) z kawka przed laptopem...obiad juz zaplanowany, mam elegancko pokrojony schabik to maz wrzuci wieczorkiem na grilla....dorobi sie kilka pieczonych ziemniaczkow i warzywka ugrilowane z jakims sosem. Jak ja uwielbiam lato...w zasadzie bez wiekszego wysilku mozna przygotowac pyszne jedzonko korzystajac z drzewek, krzaczkow i natury, sluchajac ptasiej muzyczki i szumu wody w jeziorze.....i jeszcze pifko takie swiezutkie schodzone z pianka - to jest TO!

mama05 dziękuję za sałatki jedna wypróbowana ta z makaronem nam smakowała ale dzieciaki wolały owocową a drugą spróbuje w niedziele bo teściowie mają przyjechać ,

a my zalani jesteśmy od niedzieli , w poniedziałek w urodziny Maxa przyjechała straż to aż siedem godzin u nas siedzieli i przy okazji przekopali mi ogródek robiąc tamy , no i nic to nie dało bo w piwnicy nadal sufitu nie widać a mamy tam 2,20 m wysokości pompujemy cały czas na dwie pompy ale boje się że woda może wedrzeć się do pokoi na dole , wczoraj zamówiłam na allegro trzecią , w domu zimno piec z centralnego już kilka dni pod wodą stoi i boje się żeby go szl.... nie trafił , sąsiadowi z naprzeciwka mur się zawalił szafki z kuchni było im widać dziś cały dzień zamurowuje z synem dziurę już nie wiemy co robić :sad:

Ostatnia edycja:
a my zalani jesteśmy od niedzieli , w poniedziałek w urodziny Maxa przyjechała straż to aż siedem godzin u nas siedzieli i przy okazji przekopali mi ogródek robiąc tamy , no i nic to nie dało bo w piwnicy nadal sufitu nie widać a mamy tam 2,20 m wysokości pompujemy cały czas na dwie pompy ale boje się że woda może wedrzeć się do pokoi na dole , wczoraj zamówiłam na allegro trzecią , w domu zimno piec z centralnego już kilka dni pod wodą stoi i boje się żeby go szl.... nie trafił , sąsiadowi z naprzeciwka mur się zawalił szafki z kuchni było im widać dziś cały dzień zamurowuje z synem dziurę już nie wiemy co robić :sad:
kochana to straszne co piszesz :no: nawet nie wiem co powiedzec:-( mam nadzieje ze to wszystko szybko przejdzie do historii a szkody da sie jakos naprawic....

taszka - współczuję szczerze :-( oby woda szybko opadła!
dla Ciebie dzisiejsza Gaja, moze choc cień uśmiechu na Twojej twarzy zagości..
[video=youtube;ZBcacWJktVE]http://www.youtube.com/watch?v=ZBcacWJktVE[/video]

Witam wieczorem!
Taszka wspolczuje!!! Jak ogladam obrazy w telewizji to juz jest straszne a gorsze przezywac to na zywo
Pawimi lato powiadasz...hmmm u nas 3 miesiace lata a potem juz tylko zima i zima wrrr
Iza sliczny rozsmieszacz!
Anna ja tez ryz lubie...ale po co mi tyyyyle ryzu

U mnie zlego nastroju ciag dalszy wszystko mnie w kurza, nic mi sie nie chce, na dzieci krzycze ehhh ja ja siebie takiej nie lubie. Przez te wszystkie stresy to mi sie akumulatory do cna wyczerpaly. W weekend ladowarka;-) przyjedzie to sie moze choc ciut podladuje

Pozdrawiam!

reklama
Hej dziewczyny.

I chyba tyle napiszę bo jakośweny brak. Może później będzie lepiej.
Do miłego.
P.S. Zuzkus dzięki za informacje drogowe;-);-)

Do góry