reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam i ja,

mało mnie ostatnio, bo u nas w domu zrobiło się chorobowo.. Najpierw przeziębienie wzięło Amelkę, potem Paulę, a w weekend mojego M. i na końcu mnie.. Kicha też od wczoraj Marcelinka :eek: Ja dzisiaj czuję się fatalnie, kaszel, katar, ból w stawach :dry: a tu funkcjonować trzeba...
współczuję Wam kobietki takiej wstrętnej pogody, u nas jest chłodno, ale na szczęście nie pada.. za to przedwczoraj w nocy przymrozek był :szok: To się nazywa maj..

Mama05,

zerkam na Twój suwaczek i proszę, proszę, czas pędzi jak szalony, to już tuż tuz :tak::-)
A co do zabaw dzieci - przynajmniej są kreatywne :-D;-)

IzaBK,

ja jestem za zakupem nowych bluzek :-):-):-)
Gaja jest przesłodka, a ten Obama w jej wykonaniu.. miodzio :tak:;-)

AnnaS,

Fabianek też uroczy, a jaka ładna mama ;-):tak:

Weroniczka,

pizza raz na jakiś czas to przecież nic złego.. no a jak się dzieciaki cieszą hi hi ;-)

Pawimi,

a jak tam sytuacja pogodowa u Ciebie ??

Sempe,Joaś, Adusia i cała reszta po3nych mam - buziaki dla Was.

I w ogóle miłego dnia, pomimo tej wstrętnej pogody :tak::tak::tak:

reklama
witam, zaraz ide po kawke w ten deszczowy i u nas też wietrzny dzień :-) kto sie przyłączy?? :-D wczoraj zdąrzyłam odebrać dziewczyny i pójść z nimi na spacer a potem wzięła je babcia, później przechwyciła druga i miałam je ok. godziny wczoraj....dziwnie jakoś...:eek: dobrze, że dziś już normalnie.

Melduję że żyjemy....nadal:-):-):-):-):-)....choć niewiele brakowało a ubiła bym K w piątek.W sobotę się zrehabilitował i pomalował kuchnię :tak::-D:tak::-D...w niedzielę ją pucowałam.I tak trzy dni zleciały:szok::szok::szok:
Komunia sie odbyla bez wiekszych zgrzytow i logistycznie ok! Mam tylko nauczke na przyszlosc ze lepiej jest nie przychodzic na zebrania nie angazowac tylko zaplacic A tak to narobisz sie na denerwujesz a potem ci jeszcze powiedza ze byly nie dociagniecia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::dry: Mam nauczke na przyszlosc.
.pogoda tylko nie bo lalo jak z cebra:-:)dry:
Fakt pogodę miałaś wybitnie do kitu:no::no::no::no::no:.Ja należę do tych chodzących na zebrania ale nie angażujących się....i nie komentuję...tylko zawsze skupiam się na pozytywach.
j

no i nei wiem, czy się odchudzac, czy iść na zakupy po nowe bluzki.... :cool2:

No to masz ambaras:dry::dry::dry::dry::dry:

Kiedy będzie ciepełko!!!!!!

Dzień dobry,

ja dzisiaj w jeszcze gorszej formie niż wczoraj, jedno oko mam tak zapuchnięte od kataru, że ledwo mogę powieką ruszać :baffled:

Zuskus,

kochana, będziemy wszystkie moocnoo dmuchać, aż Twoją chandrę wywiejemy, gdzie pieprz rośnie !! Przytulam Cię mocno.

Witam!!!!

Ujawnił się winowajca nieprzespanych nocy i wyjących dni!!!!!!!Mamy górną lewą jedynkę!!!!!!

SŁONKA życzę wszystkim bez wyjątku!!!!!!

witam Was kochane u mnie tez dolina z ta pogoda:dry:nic sie nie chce,ciagle wichry,wyjsc nie mozna z domu bo glowe urwie:dry:do tego Zuza z przedszkola wrocila w piatek OK a sobote zaczela kaszlec a w ndz. to juz prawie jak gruzlik:baffled:w poniedz.poszlismy do pediatry i zapalenia oskrzeli-dostala antybiotyk i inne leki,bardzo Ja meczy kaszel,Domi lepiej ogolnie,ale tez ma bardzo meczący kaszel i dzisiejsze nocka to porazka-oczy na zapalki i kroplówka z kawy:dry:jestem po dstawieniu hormonów -ostatnia tabl.wzielam w sobote o 14 czyli dzis 3 dzien bez hormonów-podbrzusze boli,ale narazie @ nie ma:baffled:

sciskam Was wszystkie i zycze pogody ducha bo pogoda za oknem nas nie rozpieszcza:no::wściekła/y:

ZUZKUS-mam podobnie,ale teraz to moja decyzja ze jestem w domu i pelni swiadoma chce tego maluszka,mimo,ze znowu na najblizsze 4 lata bede w domu-taki jest mój wybór.mysle ze jak sie pogoda zmieni to i podejscie sie zmieni.......sciskam!

ADUSIA- gratuluje szerloku:)

Mama05,

dużo zdrówka dla Zuzi i Diminisia :tak::tak::tak:

adusia3,

gratulujemy nowego ząbeczka !! :-)

A mnie przeokropnie boli głowa, wzięłam paracetamol, ale nie pomaga :no:

Niedawno była u nas health visitor, zobaczyć moją niunię, wszystko jest w porządku, a waży 4200g ;-) Podczas badania Marcelka obkupkała miarkę wzrostu i kocyk, oraz obsiusiała mamusię :-D

MAUREEN- dziekuje CI- mam nadzieje ,ze leki podzialaja szybko bo Domi prawie w nocy mi sie udlawil-masakra:baffled::baffled:a najgorsze,ze pluca i oskrzela ma czyste i nie ma kataru a jak Go poloze i sie rozgrzeje to jakaś wydzielina Mu splawa i normalnie szok jak kaszle i sie krztusi-nie wiem alergia:confused::confused::confused::confused::confused::confused:musze sie chyba przejść do pulmunologa:sorry2:teraz ma drzemke od 13 Zuza bajki oglada-w koncu z tylkiem usiadla:tak:a ja skrobie;-)

fajnie ze Marcelinka tak zdrowo rosnie i przygoda super-Domi tez tak mial 2 razy jak przyszla polozna do domu:-Di powiedziala wtedy-nigdy nie ufalam facetom i prosze...;-)

reklama
A ja byłam dziś z małym na szczepieniu i ważeniu, waży 7260 i wszystko (łącznie z obwodem głowy i klatki) ma w ostatnim (najwiyższym) 97. centylu, w kogo on sie wdał :confused:;-) teraz śpią razem z Oliwią a ja na zmiane z Wiktorią korzystam z komputera. Pogada paskudna, więc trzeba mieć jakąś rozrywke :tak:

Do góry