reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam i ja,

mało mnie ostatnio, bo u nas w domu zrobiło się chorobowo.. Najpierw przeziębienie wzięło Amelkę, potem Paulę, a w weekend mojego M. i na końcu mnie.. Kicha też od wczoraj Marcelinka :eek: Ja dzisiaj czuję się fatalnie, kaszel, katar, ból w stawach :dry: a tu funkcjonować trzeba...
współczuję Wam kobietki takiej wstrętnej pogody, u nas jest chłodno, ale na szczęście nie pada.. za to przedwczoraj w nocy przymrozek był :szok: To się nazywa maj..

Mama05,

zerkam na Twój suwaczek i proszę, proszę, czas pędzi jak szalony, to już tuż tuz :tak::-)
A co do zabaw dzieci - przynajmniej są kreatywne :-D;-)

IzaBK,

ja jestem za zakupem nowych bluzek :-):-):-)
Gaja jest przesłodka, a ten Obama w jej wykonaniu.. miodzio :tak:;-)

AnnaS,

Fabianek też uroczy, a jaka ładna mama ;-):tak:

Weroniczka,

pizza raz na jakiś czas to przecież nic złego.. no a jak się dzieciaki cieszą hi hi ;-)

Pawimi,

a jak tam sytuacja pogodowa u Ciebie ??

Sempe,Joaś, Adusia i cała reszta po3nych mam - buziaki dla Was.

I w ogóle miłego dnia, pomimo tej wstrętnej pogody :tak::tak::tak:

reklama
witam, zaraz ide po kawke w ten deszczowy i u nas też wietrzny dzień :-) kto sie przyłączy?? :-D wczoraj zdąrzyłam odebrać dziewczyny i pójść z nimi na spacer a potem wzięła je babcia, później przechwyciła druga i miałam je ok. godziny wczoraj....dziwnie jakoś...:eek: dobrze, że dziś już normalnie.

Melduję że żyjemy....nadal:-):-):-):-):-)....choć niewiele brakowało a ubiła bym K w piątek.W sobotę się zrehabilitował i pomalował kuchnię :tak::-D:tak::-D...w niedzielę ją pucowałam.I tak trzy dni zleciały:szok::szok::szok:
Komunia sie odbyla bez wiekszych zgrzytow i logistycznie ok! Mam tylko nauczke na przyszlosc ze lepiej jest nie przychodzic na zebrania nie angazowac tylko zaplacic A tak to narobisz sie na denerwujesz a potem ci jeszcze powiedza ze byly nie dociagniecia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::dry: Mam nauczke na przyszlosc.
.pogoda tylko nie bo lalo jak z cebra:-:)dry:
Fakt pogodę miałaś wybitnie do kitu:no::no::no::no::no:.Ja należę do tych chodzących na zebrania ale nie angażujących się....i nie komentuję...tylko zawsze skupiam się na pozytywach.
j

no i nei wiem, czy się odchudzac, czy iść na zakupy po nowe bluzki.... :cool2:

No to masz ambaras:dry::dry::dry::dry::dry:

Kiedy będzie ciepełko!!!!!!

Dzień dobry,

ja dzisiaj w jeszcze gorszej formie niż wczoraj, jedno oko mam tak zapuchnięte od kataru, że ledwo mogę powieką ruszać :baffled:

Zuskus,

kochana, będziemy wszystkie moocnoo dmuchać, aż Twoją chandrę wywiejemy, gdzie pieprz rośnie !! Przytulam Cię mocno.

Witam!!!!

Ujawnił się winowajca nieprzespanych nocy i wyjących dni!!!!!!!Mamy górną lewą jedynkę!!!!!!

SŁONKA życzę wszystkim bez wyjątku!!!!!!

witam Was kochane u mnie tez dolina z ta pogoda:dry:nic sie nie chce,ciagle wichry,wyjsc nie mozna z domu bo glowe urwie:dry:do tego Zuza z przedszkola wrocila w piatek OK a sobote zaczela kaszlec a w ndz. to juz prawie jak gruzlik:baffled:w poniedz.poszlismy do pediatry i zapalenia oskrzeli-dostala antybiotyk i inne leki,bardzo Ja meczy kaszel,Domi lepiej ogolnie,ale tez ma bardzo meczący kaszel i dzisiejsze nocka to porazka-oczy na zapalki i kroplówka z kawy:dry:jestem po dstawieniu hormonów -ostatnia tabl.wzielam w sobote o 14 czyli dzis 3 dzien bez hormonów-podbrzusze boli,ale narazie @ nie ma:baffled:

sciskam Was wszystkie i zycze pogody ducha bo pogoda za oknem nas nie rozpieszcza:no::wściekła/y:

ZUZKUS-mam podobnie,ale teraz to moja decyzja ze jestem w domu i pelni swiadoma chce tego maluszka,mimo,ze znowu na najblizsze 4 lata bede w domu-taki jest mój wybór.mysle ze jak sie pogoda zmieni to i podejscie sie zmieni.......sciskam!

ADUSIA- gratuluje szerloku:)

Mama05,

dużo zdrówka dla Zuzi i Diminisia :tak::tak::tak:

adusia3,

gratulujemy nowego ząbeczka !! :-)

A mnie przeokropnie boli głowa, wzięłam paracetamol, ale nie pomaga :no:

Niedawno była u nas health visitor, zobaczyć moją niunię, wszystko jest w porządku, a waży 4200g ;-) Podczas badania Marcelka obkupkała miarkę wzrostu i kocyk, oraz obsiusiała mamusię :-D

MAUREEN- dziekuje CI- mam nadzieje ,ze leki podzialaja szybko bo Domi prawie w nocy mi sie udlawil-masakra:baffled::baffled:a najgorsze,ze pluca i oskrzela ma czyste i nie ma kataru a jak Go poloze i sie rozgrzeje to jakaś wydzielina Mu splawa i normalnie szok jak kaszle i sie krztusi-nie wiem alergia:confused::confused::confused::confused::confused::confused:musze sie chyba przejść do pulmunologa:sorry2:teraz ma drzemke od 13 Zuza bajki oglada-w koncu z tylkiem usiadla:tak:a ja skrobie;-)

fajnie ze Marcelinka tak zdrowo rosnie i przygoda super-Domi tez tak mial 2 razy jak przyszla polozna do domu:-Di powiedziala wtedy-nigdy nie ufalam facetom i prosze...;-)

reklama
A ja byłam dziś z małym na szczepieniu i ważeniu, waży 7260 i wszystko (łącznie z obwodem głowy i klatki) ma w ostatnim (najwiyższym) 97. centylu, w kogo on sie wdał :confused:;-) teraz śpią razem z Oliwią a ja na zmiane z Wiktorią korzystam z komputera. Pogada paskudna, więc trzeba mieć jakąś rozrywke :tak:

Do góry