Witam i ja,
mało mnie ostatnio, bo u nas w domu zrobiło się chorobowo.. Najpierw przeziębienie wzięło Amelkę, potem Paulę, a w weekend mojego M. i na końcu mnie.. Kicha też od wczoraj Marcelinka Ja dzisiaj czuję się fatalnie, kaszel, katar, ból w stawach a tu funkcjonować trzeba...
współczuję Wam kobietki takiej wstrętnej pogody, u nas jest chłodno, ale na szczęście nie pada.. za to przedwczoraj w nocy przymrozek był To się nazywa maj..
Mama05,
zerkam na Twój suwaczek i proszę, proszę, czas pędzi jak szalony, to już tuż tuz :-)
A co do zabaw dzieci - przynajmniej są kreatywne ;-)
IzaBK,
ja jestem za zakupem nowych bluzek :-):-):-)
Gaja jest przesłodka, a ten Obama w jej wykonaniu.. miodzio ;-)
AnnaS,
Fabianek też uroczy, a jaka ładna mama ;-)
Weroniczka,
pizza raz na jakiś czas to przecież nic złego.. no a jak się dzieciaki cieszą hi hi ;-)
Pawimi,
a jak tam sytuacja pogodowa u Ciebie ??
Sempe,Joaś, Adusia i cała reszta po3nych mam - buziaki dla Was.
I w ogóle miłego dnia, pomimo tej wstrętnej pogody
mało mnie ostatnio, bo u nas w domu zrobiło się chorobowo.. Najpierw przeziębienie wzięło Amelkę, potem Paulę, a w weekend mojego M. i na końcu mnie.. Kicha też od wczoraj Marcelinka Ja dzisiaj czuję się fatalnie, kaszel, katar, ból w stawach a tu funkcjonować trzeba...
współczuję Wam kobietki takiej wstrętnej pogody, u nas jest chłodno, ale na szczęście nie pada.. za to przedwczoraj w nocy przymrozek był To się nazywa maj..
Mama05,
zerkam na Twój suwaczek i proszę, proszę, czas pędzi jak szalony, to już tuż tuz :-)
A co do zabaw dzieci - przynajmniej są kreatywne ;-)
IzaBK,
ja jestem za zakupem nowych bluzek :-):-):-)
Gaja jest przesłodka, a ten Obama w jej wykonaniu.. miodzio ;-)
AnnaS,
Fabianek też uroczy, a jaka ładna mama ;-)
Weroniczka,
pizza raz na jakiś czas to przecież nic złego.. no a jak się dzieciaki cieszą hi hi ;-)
Pawimi,
a jak tam sytuacja pogodowa u Ciebie ??
Sempe,Joaś, Adusia i cała reszta po3nych mam - buziaki dla Was.
I w ogóle miłego dnia, pomimo tej wstrętnej pogody