mama05
prrrryy szaaaalona :))
IZA- no juz,mi tez zlecialo-wydawalo sie kawal czasu a tu prosze-1 d.c. i za pare dni startujemy ) ciekawe kiedy doczekam sie efektów ?? ) u mnie pochmurno,nie pada,ale slonka nie ma...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj Joaś zrobiłam takie tosty z serem i szynką w opiekaczy dzieciom smakowały mi zresztą też bo często takie robięHej Dziewczyny!
Taszka - myśmy się chyba jeszcze nie poznały. Witaj zatem :-). Proponuję mini pizze lub zapiekane kanapeczki z .
Ściskam .
kochana to straszne co piszesz nawet nie wiem co powiedzec:-( mam nadzieje ze to wszystko szybko przejdzie do historii a szkody da sie jakos naprawic....a my zalani jesteśmy od niedzieli , w poniedziałek w urodziny Maxa przyjechała straż to aż siedem godzin u nas siedzieli i przy okazji przekopali mi ogródek robiąc tamy , no i nic to nie dało bo w piwnicy nadal sufitu nie widać a mamy tam 2,20 m wysokości pompujemy cały czas na dwie pompy ale boje się że woda może wedrzeć się do pokoi na dole , wczoraj zamówiłam na allegro trzecią , w domu zimno piec z centralnego już kilka dni pod wodą stoi i boje się żeby go szl.... nie trafił , sąsiadowi z naprzeciwka mur się zawalił szafki z kuchni było im widać dziś cały dzień zamurowuje z synem dziurę już nie wiemy co robić