reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

A ja byłam dziś z małym na szczepieniu i ważeniu, waży 7260 i wszystko (łącznie z obwodem głowy i klatki) ma w ostatnim (najwiyższym) 97. centylu, w kogo on sie wdał :confused:;-) teraz śpią razem z Oliwią a ja na zmiane z Wiktorią korzystam z komputera. Pogada paskudna, więc trzeba mieć jakąś rozrywke :tak:

No kawał faceta ci się hoduje:-D:-D:-D:-D:-D .Tina 9700 waży tak od 4 miechów i nic nie chce utyć ....za to rośnie w długość:tak::tak::tak::tak::tak:

Mama05 jakiś czas temu Konstancja miała podobne objawy....spała z nami bo bałam się o jej oddech....teraz jest OK,ale zyrtec i ketotifen dostała:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
witam, ja tez dzis jakos bez humoru, mam nadzieje ze was tragicznie nie zalalo, czytam i czytam te wiadomosci pogodowe z Polski i az mi sie wierzyc nie chce ze taka kleska! u mnie dzis pochmurno ale od jutra wracaja niby upaly wiec oczywiscie od wczoraj lece na przeciwbolowych zeby mi glowa nie pekla....Sytuacja z powodziami u nas ustabilizowana, raczej nasze wladze lokalne jak co rok zreszta z gory przygotowane sa na te niemile incydenty zwiazane z tradycja sporych opadow majowych wiec w miare szybko uporali sie ze szkodami. Musze sie zabrac za prace ogrodkowe bo nie bede miala jednego kwiatka przed domem :-(

Ostatnia edycja:
Witam!
Dzis juz mi lepiej, dziekuje za wszystkie wyrazy troski, milo czuc ze ktos o tobie mysli chocby wirtualnie
Mamo a moze ma klopoty z krtania, one najczesciej ujawniaja sie wlasnie jak dziecko sie rozgrzeje
Aniu nooo faktycznie kawal chlopa!
Pawimi ja tez powinnam zajac sie ogrodkiem bo zielono jak w dzungli...ale na razie wszystko pod woda

Pozdrawiam wszystkie!!!

adusia wielka to radość z końca marudzenia, gratuluje :-)

mamowspółczuje swego czasu miałam spore problemy z kaszlami u dziewczynek- podejrzenie astmy.Koleżanka ma krtaniowców- charakterystyczny jest tu taki szczekający kaszel, wtedy pomaga zchłodzenie, mnie pomagał nebulizator i tuby z wziewkami. Trzymam kciukki żeby to nie było to, buźka.

Witam!!!!

A ja właśnie słonko miałam za oknem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pawimi ja tez powinnam zajac sie ogrodkiem bo zielono jak w dzungli...ale na razie wszystko pod woda

Pozdrawiam wszystkie!!!
Bo to rzadki rodzaj ogrodu....podwodny;-);-);-);-);-);-)....ja do roślinek się nie dotykam,ręki nie mam:confused::confused::confused::confused: usychają na wyscigi po mojej pielęgnacji:tak::tak::tak:

Hejka!
Taaak ja mam teraz ogrod taki ze moglabym ryz sadzic. A kwiaty bardzo lubie ale w domu nie mam ze wzgledu na uczulenie Krzysia na plesn, za to ogrod, skalniak i balkon kolorowy

pozdrawiam!!!

czesc moje drogie:tak:komp mi dzis nie odpalil od rana-myslalam ze walne nim o ziemie:wściekła/y:mam bezprzewodowy z Orange:dry:

jesli chodzi o dzieci to juz lepiej dzis nocka super-Domi sie nie męczyl,dostalam jeszcze do tych leków które wykupilam inhalacje przez babyhaler takze dzieci daja rade-dostalam 2 rodzaje i nie wiem czy te wczorajsze wziewy juz podzialay czy leki ktore biora 2 dni ,ale jest lepiej:tak:

ANNAS,ZUZKUS- Nie to nie krtan u Domisia bo Go badala i pamietam ze mowila,ze krtań tez OK i gardlo ma czyste,pluca i oskrzela tez-:sorry2:a kaszel szczekajacy to nie jest-tez sie tego balam bo to tak zwany krupkumpela miala to u syna -w nocy sie nasila dostal takiego ataku ze nie mogl przestac kaszlec ,zadzwonila po pogotowie i uratowal Go zastrzyk rozkurczowy-bo ktran Mu sie tak zcisnela ze by sie udusil:szok:
na szczescie u mnie juz chyba sytuacja opanowana:tak:

wsplczuje wszystkim dotknietym powodzią to okropne co tam ludzie przechodza:-:)-(
ANIA- spory ten Twoj facet-no ale to facet i krzepe musi miec:tak:niech nam zdrowo rosnie:tak:
nie wiem czy sie chwalilam ,ze tydzien temu Zuza doczekala sie kolczyków:tak:;-)teraz chodzi i mowi ze jest kobietą bo ma kolczyki:-D:-D

SEMPE,WERONICZKA,BODZIO i reszta kobietek-co tam u Was????
ZUZKUS- ciesze sie ze juz lepiej -na nas mozesz liczyc:tak:

JOAS- jak tam u Was -sytuacja opanowana??:sorry2::sorry2:
pozdrawiam wszystkie mamuski

aaaaaaaaaaaaaa-zapomnialabym:-):-)dzis rano o 8.00 dostalam @-takze dzis mam 1 dzien cyklu i na dniach zaczynamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool2:

reklama
słonko do mnie dotarło, jak wychodzilam, to jeszcze yło szaro, ja w płaszczyku, Gaja w wózeczku w kombinezonie, a potem obie w któtkim rekawku a Gaja zamotana na plecach :-) suuuper, az energia we mnie wstapila
mama - to już :-) ale szybko :-)

Do góry