reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

A ja byłam dziś z małym na szczepieniu i ważeniu, waży 7260 i wszystko (łącznie z obwodem głowy i klatki) ma w ostatnim (najwiyższym) 97. centylu, w kogo on sie wdał :confused:;-) teraz śpią razem z Oliwią a ja na zmiane z Wiktorią korzystam z komputera. Pogada paskudna, więc trzeba mieć jakąś rozrywke :tak:

No kawał faceta ci się hoduje:-D:-D:-D:-D:-D .Tina 9700 waży tak od 4 miechów i nic nie chce utyć ....za to rośnie w długość:tak::tak::tak::tak::tak:

Mama05 jakiś czas temu Konstancja miała podobne objawy....spała z nami bo bałam się o jej oddech....teraz jest OK,ale zyrtec i ketotifen dostała:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
witam, ja tez dzis jakos bez humoru, mam nadzieje ze was tragicznie nie zalalo, czytam i czytam te wiadomosci pogodowe z Polski i az mi sie wierzyc nie chce ze taka kleska! u mnie dzis pochmurno ale od jutra wracaja niby upaly wiec oczywiscie od wczoraj lece na przeciwbolowych zeby mi glowa nie pekla....Sytuacja z powodziami u nas ustabilizowana, raczej nasze wladze lokalne jak co rok zreszta z gory przygotowane sa na te niemile incydenty zwiazane z tradycja sporych opadow majowych wiec w miare szybko uporali sie ze szkodami. Musze sie zabrac za prace ogrodkowe bo nie bede miala jednego kwiatka przed domem :-(

Ostatnia edycja:
Witam!
Dzis juz mi lepiej, dziekuje za wszystkie wyrazy troski, milo czuc ze ktos o tobie mysli chocby wirtualnie
Mamo a moze ma klopoty z krtania, one najczesciej ujawniaja sie wlasnie jak dziecko sie rozgrzeje
Aniu nooo faktycznie kawal chlopa!
Pawimi ja tez powinnam zajac sie ogrodkiem bo zielono jak w dzungli...ale na razie wszystko pod woda

Pozdrawiam wszystkie!!!

adusia wielka to radość z końca marudzenia, gratuluje :-)

mamowspółczuje swego czasu miałam spore problemy z kaszlami u dziewczynek- podejrzenie astmy.Koleżanka ma krtaniowców- charakterystyczny jest tu taki szczekający kaszel, wtedy pomaga zchłodzenie, mnie pomagał nebulizator i tuby z wziewkami. Trzymam kciukki żeby to nie było to, buźka.

Witam!!!!

A ja właśnie słonko miałam za oknem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pawimi ja tez powinnam zajac sie ogrodkiem bo zielono jak w dzungli...ale na razie wszystko pod woda

Pozdrawiam wszystkie!!!
Bo to rzadki rodzaj ogrodu....podwodny;-);-);-);-);-);-)....ja do roślinek się nie dotykam,ręki nie mam:confused::confused::confused::confused: usychają na wyscigi po mojej pielęgnacji:tak::tak::tak:

Hejka!
Taaak ja mam teraz ogrod taki ze moglabym ryz sadzic. A kwiaty bardzo lubie ale w domu nie mam ze wzgledu na uczulenie Krzysia na plesn, za to ogrod, skalniak i balkon kolorowy

pozdrawiam!!!

czesc moje drogie:tak:komp mi dzis nie odpalil od rana-myslalam ze walne nim o ziemie:wściekła/y:mam bezprzewodowy z Orange:dry:

jesli chodzi o dzieci to juz lepiej dzis nocka super-Domi sie nie męczyl,dostalam jeszcze do tych leków które wykupilam inhalacje przez babyhaler takze dzieci daja rade-dostalam 2 rodzaje i nie wiem czy te wczorajsze wziewy juz podzialay czy leki ktore biora 2 dni ,ale jest lepiej:tak:

ANNAS,ZUZKUS- Nie to nie krtan u Domisia bo Go badala i pamietam ze mowila,ze krtań tez OK i gardlo ma czyste,pluca i oskrzela tez-:sorry2:a kaszel szczekajacy to nie jest-tez sie tego balam bo to tak zwany krupkumpela miala to u syna -w nocy sie nasila dostal takiego ataku ze nie mogl przestac kaszlec ,zadzwonila po pogotowie i uratowal Go zastrzyk rozkurczowy-bo ktran Mu sie tak zcisnela ze by sie udusil:szok:
na szczescie u mnie juz chyba sytuacja opanowana:tak:

wsplczuje wszystkim dotknietym powodzią to okropne co tam ludzie przechodza:-:)-(
ANIA- spory ten Twoj facet-no ale to facet i krzepe musi miec:tak:niech nam zdrowo rosnie:tak:
nie wiem czy sie chwalilam ,ze tydzien temu Zuza doczekala sie kolczyków:tak:;-)teraz chodzi i mowi ze jest kobietą bo ma kolczyki:-D:-D

SEMPE,WERONICZKA,BODZIO i reszta kobietek-co tam u Was????
ZUZKUS- ciesze sie ze juz lepiej -na nas mozesz liczyc:tak:

JOAS- jak tam u Was -sytuacja opanowana??:sorry2::sorry2:
pozdrawiam wszystkie mamuski

aaaaaaaaaaaaaa-zapomnialabym:-):-)dzis rano o 8.00 dostalam @-takze dzis mam 1 dzien cyklu i na dniach zaczynamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool2:

reklama
słonko do mnie dotarło, jak wychodzilam, to jeszcze yło szaro, ja w płaszczyku, Gaja w wózeczku w kombinezonie, a potem obie w któtkim rekawku a Gaja zamotana na plecach :-) suuuper, az energia we mnie wstapila
mama - to już :-) ale szybko :-)

Do góry