reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trisomia 13

Hej dziewczyny, potrzebuje pomocy.. w 13 tygodniu ciąży wykonałam badania prenatalne, USG wszystko prawidłowe i w normie ale trisomia 13 wyszła aż 1:18 🤦🏼‍♀️ Jestem zapisana na zabieg amino, moja ginekolog jest bardzo spokojna.. może ktoś z was miał taki przypadek

reklama
Ryzyko ZD 1:17, po amniopunkcji kariotyp prawidłowy męski :) Piszę jedną ręką bo na drugiej trzymam zdrowego 6 tygodniowego synka. Powodzenia, trzymam kciuki. Pamiętaj, ryzyko to nie diagnoza. Przy prawidłowym usg na pewno będzie wszystko ok. Wiem, że to jest przerażające, żadna kobieta nie powinna tak się bać. Bardzo Ci współczuję.

Ryzyko ZD 1:17, po amniopunkcji kariotyp prawidłowy męski :) Piszę jedną ręką bo na drugiej trzymam zdrowego 6 tygodniowego synka. Powodzenia, trzymam kciuki. Pamiętaj, ryzyko to nie diagnoza. Przy prawidłowym usg na pewno będzie wszystko ok. Wiem, że to jest przerażające, żadna kobieta nie powinna tak się bać. Bardzo Ci współczuję.
Dziękuje bardzo, naprawdę dużo dają mi te słowa 😍 i gratulacje ☺️‼️

reklama
reklama
Do góry