reklama
szarcia
06.2009/01.2011
Na dzisiaj koniec, bo Mały się budzi. Teraz będzie kąpanko, jedzonko i znowu spanko, chociaż Mały ma problem z wieczornym zasypianiem, wierci się wierci, ciągle trzeba mu smoczek wkładać do buźki. Nieraz to trwa z godzinę zanim zaśnie.
malinka009
Fanka BB :)
A tak wogóle to na wypisie miałam napisane, że moim lekarzem prowadzącym był dr Drożdzal, którego na oczy nie widziałam .
he he he a to dobre ja mialam przy wypisie napisane ze byly mi podawane srodki przeciwbolowe a ani do porodu ani po nic nie bralam wiec nie wiem o co chodzi
to podobnie jak ja nawet mi sie udalo miec 3kg mniej ale juz nadrabiam tez mam mega wilczy apetyt a to wszystko przez to ze w ciazy mialam cukrzyce i teraz musze nadrobic slodkie normalnie nie moge sie opanowac. Dieta matki karmiacej mnie nie obowiazuje bo malemu nic nie szkodzi, moge jesc wszytsko. A dodam jeszcze ze chetnie bym zrzucila pare kilo i myslalam ze przy karmieniu to sie uda ( bo ciaze zaczynalam z malym bagazem )Ja w ciaży przytyłam 12kg i po 3-4 tygodniach miałam już swoją wagę.
wlasnie jemy z mezem kolacje i jem porcje rowna jak on normalnie wstyd ;-)
malinka009
Fanka BB :)
he he he fajne porownanie ;-);-);-)zawsze miałam szczuplutką talię, a teraz...jak usiądę to z boku wyglądam jak budda
jezu ale sie rozpisalyscie
ja startowalam tez z 65 ale ja to kurdupel jestm w porownaniu z wami bo mam 160
jak spia wasze maluchy ? bo izka widze ze mamy podobnie, u nas tez pobudka zazwyczaj dopiero okolo 4
ja tez na dzis koncze bo maz sie dobija do kompa
Adi budzi się o 4. i potem śpi do 8., jak się budzi to zaczyna gadać do zwierzaków z karuzeli, nie płacze i tak sobie z pół godzinki potrafi grzecznie leżeć. za to w dzień cały czas na chodzie, czasem tylko się uda że godzinkę kimnie. na szczęście nie płacze prawie wcale.
szarcia
06.2009/01.2011
JustK z tym karmieniem to nie jest tak fajnie, przynajmniej u mnie tak było, że ok. 2-3 tygodnie to Mały bez przerwy na cycu wisiał i sutki to mnie tak bolały jakby mnie ktoś zyletkami ciął, ale wytrzymałam i teraz jest ok.
Mój Mały śpi w miarę dobrze, ale się częściej budzi, bo tak między 2-3, później 4-5 i 6-7. No i w dzień nieraz muszę go oszukiwać herbatką, bo najlepiej to przy cycu mamy się czuje.
Mój Mały śpi w miarę dobrze, ale się częściej budzi, bo tak między 2-3, później 4-5 i 6-7. No i w dzień nieraz muszę go oszukiwać herbatką, bo najlepiej to przy cycu mamy się czuje.
Cześć!Właśnie wróciłam kilka godzin temu,poczytuję zaległości.Iza i zielona też chcę umówić się z Wami na spotkanie,może na priv napiszcie,damy sobie telefony i tak najlepiej.Ja do piątku będę w domu bo wieczorkiem wyjeżdżamy.
No,z zamknięciem grupy dobry pomysł,ja zdjęcia też bym dała zwłaszcza że Miki będzie pierwszy raz na weselu to bym się pochwaliła.
Teraz byliśmy u babci na wsi,mały kiedy tylko chciał wychodził na podwórko,czasem aż mnie ciągnął żeby z nim iść,spotkał się znowu z kuzynem młodszym o 4 m-ce ale nie chcieli się razem bawić,chyba za wcześnie jeszcze.
A,i jeszcze jeśli chodzi o sklepy z ciuszkami dla dzieci to ja dużo kupuję na ciuchach.
No,z zamknięciem grupy dobry pomysł,ja zdjęcia też bym dała zwłaszcza że Miki będzie pierwszy raz na weselu to bym się pochwaliła.
Teraz byliśmy u babci na wsi,mały kiedy tylko chciał wychodził na podwórko,czasem aż mnie ciągnął żeby z nim iść,spotkał się znowu z kuzynem młodszym o 4 m-ce ale nie chcieli się razem bawić,chyba za wcześnie jeszcze.
A,i jeszcze jeśli chodzi o sklepy z ciuszkami dla dzieci to ja dużo kupuję na ciuchach.
reklama
wszystko co najlepsze przed Tobą jak ci położą maluszka na brzuchu to naprawdę jest najpiękniejszy moment w życiu. nie stresuj się, nawet jeśli nie wszystko pójdzie tak jak sobie wymarzyłaś. np. mój mały nie chcial jeść z piersi i do dziś odciągam pokarm. jak chodzi o ból przy karmieniu i po porodzie, to jak to wszystko ustąpi to będziesz czula się jak w niebie poza tym ciągle wspominam pierwszą noc po urodzeniu synka: spałam może z godzinkę, cały czas na niego patrzyłam, jaki jest piękny ... zazdroszczę Ci tegojeeeny jak was się fajnie czyta, że wasze dzidzie sobie gaworzą, śpią-albo i nie, spacerki, karmienie- ja też już tak chcęęęęęę !!!