reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Batonik gratulacje :-) Śliczną masz córeczkę :)
I nie martw się - znam ból po cesarce...nic przyjemnego ;/ i nadal uważam, że najlepiej rodzić SN :tak: Boli, ale potem masz z głowy ból i możesz zajmować się dzieckiem, a po cc boli wtedy, gdy nie powinno.

Bobomama byłam w tej samej sytuacji, tylko że ja dowiedziałam się o położeniu miednicowym w 40 tc( wcześniej też Alan się układał w tej pozycji, ale nie powiedziano mi z góry, że będzie cesarka, więc się dziwię, że Tobie powiedzieli), w każdej chwili dzidzia może się przekręcić w Twojej sytuacji :tak: U mnie nie było szans na czekanie, bo na dodatek, że Alan był w terminie, to jeszcze miałam gestozę i inne takie.
Naturalny poród jest na prawdę duuużo lepszy :-)

Lencja
to się objadłaś tym nabiałem na rok pewnie :-D
Ale dobrze że pozwoliłaś sobie na trochę szaleństwa w diecie :)
A do kiedy masz zamiar karmić piersią?

Malinka
jeee jeee w końcu :-)
Chcę zobaczyć Gucia :-)

Dziewczyny mam nadzieję, że Święta udane :-)
U nas niestety chore były, ale już dobrze ;-)

Szczęśliwego Nowego Roku kochane :*

Ostatnia edycja:
reklama
Bobomama u mnie mała do 39tc była ułozona posladkowo i na ostatnim USG 24 grudnia okazało sie że sie przekręciła i główke ma na wylocie. Ciesze sie bardzo że będe rodzic naturalnie i nie będe musiała jechać do Chełmży rodzić.

witajcie melduje ze zyje, ale chyba mam rwe kulszowa i leze przykuta do lozka,

chcialam Wam zlozyc ZYCZENIA NOWOROCZNE WSzySTKIEEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO OBY NASTEPNY ROK BYL LEPSZY NIZ POPRZEDNI!!!!DLA WAS WASZYCH RODZIN I DZIECIACZKOW!

p.s dzis olek konczy roczek, i rok temu juz gryzlam sciany z bolu...:)

Na początku najlepszego dla OLUSIA naszego roczniaka

tosia- na fundusz to niestety nie pomogę, ja zrezygnowałam z lekarzy funduszowych jak mi powiedzieli, że tylko 3 usg przez całą ciąże mi przysługują:eek::oo2::hmm: czyli na początku, w środku i na koniec :shocked2:

I dla wszystkim TORUŃSKICH MAMUSIEK najlepszego na nowy rok, lepszych chłopów, więcej kasy i grzeczniejszych dzieci ;-)

Kochane
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA ŚWIĘTA, PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA DLA MALUSZKÓW

Luuuzna dziękuję za pamięć,
Monia dziękuję za życzenia urodzinowe :)

Rechot- to cudownie, że badania ok, wyobrażam sobie jaka to ulga.

Dziewczynki mam od 27 urlopik więc może uda nam się jakoś na spacerek umówić:tak:

Sto lat Sto lat :):) Ucałuj go moocno od cioci i Alusia :*

Malinka, Tosia ja należę do przychodni przy szpitalu i tam miałam więcej niż 3 USG :tak: Nie wiem, może zależy to od lekarza?:eek: Albo od przebiegu ciąży...

reklama
Hej laski u mnie sie chyba cos rozkręca, czysci mnie i mam skurcze co 5 min ale nie sa bolesne.
Na uniwersyteckiej Tomczak- Warchoł na razie nie przyjmuje bo sama ma małą dzidzie i nie wiadomo kiedy wróci do pracy.

Do góry