luuuzna
Mama Alanka
Batonik gratulacje :-) Śliczną masz córeczkę 
I nie martw się - znam ból po cesarce...nic przyjemnego ;/ i nadal uważam, że najlepiej rodzić SN
Boli, ale potem masz z głowy ból i możesz zajmować się dzieckiem, a po cc boli wtedy, gdy nie powinno.
Bobomama byłam w tej samej sytuacji, tylko że ja dowiedziałam się o położeniu miednicowym w 40 tc( wcześniej też Alan się układał w tej pozycji, ale nie powiedziano mi z góry, że będzie cesarka, więc się dziwię, że Tobie powiedzieli), w każdej chwili dzidzia może się przekręcić w Twojej sytuacji
U mnie nie było szans na czekanie, bo na dodatek, że Alan był w terminie, to jeszcze miałam gestozę i inne takie.
Naturalny poród jest na prawdę duuużo lepszy :-)
Lencja to się objadłaś tym nabiałem na rok pewnie
Ale dobrze że pozwoliłaś sobie na trochę szaleństwa w diecie
A do kiedy masz zamiar karmić piersią?
Malinka jeee jeee w końcu :-)
Chcę zobaczyć Gucia :-)
Dziewczyny mam nadzieję, że Święta udane :-)
U nas niestety chore były, ale już dobrze ;-)
Szczęśliwego Nowego Roku kochane :*
I nie martw się - znam ból po cesarce...nic przyjemnego ;/ i nadal uważam, że najlepiej rodzić SN

Bobomama byłam w tej samej sytuacji, tylko że ja dowiedziałam się o położeniu miednicowym w 40 tc( wcześniej też Alan się układał w tej pozycji, ale nie powiedziano mi z góry, że będzie cesarka, więc się dziwię, że Tobie powiedzieli), w każdej chwili dzidzia może się przekręcić w Twojej sytuacji

Naturalny poród jest na prawdę duuużo lepszy :-)
Lencja to się objadłaś tym nabiałem na rok pewnie

Ale dobrze że pozwoliłaś sobie na trochę szaleństwa w diecie
A do kiedy masz zamiar karmić piersią?
Malinka jeee jeee w końcu :-)
Chcę zobaczyć Gucia :-)
Dziewczyny mam nadzieję, że Święta udane :-)
U nas niestety chore były, ale już dobrze ;-)
Szczęśliwego Nowego Roku kochane :*
Ostatnia edycja: