reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
no właśnie Kasiuch niedługo u Ciebie roczek jak ten czas szybko leci.
a no leci....

Kasiuch bardzo bym chciała dotrzymać do 1 stycznia.
Mikka swieta spędzam u moich rodziców, ale to bardzo blisko szpitala więc będę przygotowana
Rechot dobre z tym wystawieniem, ale znajc mojego Piterka to zacząłby płakac, że go zamykam na balkonie.

A czy któras z Was rodziła w Chełmży, bo mój ginek mnie namawia, bo tam pracuje i zrobi mi cc jak okaże się, że dzidzia będzie duża, bo ułozona jest pośladkowo a nie wiem jak to będzie tu w Toruniu czy wystarczy im jak powiem, że mam ułożenie pośladkowe? Nie mam żadnego skierowania do szpitala na cc, więc mam nadzieję, że nie będą mnie najpierw męczyc naturalnie, a potem i tak mnie pokroja.
trzymam kciuki zebyscie wytrzymaly(?) do stycznia

Witam sie i juz zycze Wam wesolych swiat i duuuzo zdrowka i prezentow, bo nie wiem czy uda m sie wejsc jeszcze na neta pozniej!

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idź śmiało!
Niech miłość bez ustanku Cię dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym
Nowym Roku

badania wyszły pozytywnie - mamy spokojniejsze święta :)

Kochane
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA ŚWIĘTA, PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA DLA MALUSZKÓW

Luuuzna dziękuję za pamięć,
Monia dziękuję za życzenia urodzinowe :)

Rechot- to cudownie, że badania ok, wyobrażam sobie jaka to ulga.

Dziewczynki mam od 27 urlopik więc może uda nam się jakoś na spacerek umówić:tak:

:-) ... Witam ...

chciałam się z Wami podzielić naszą radością :tak:

... dnia 18.12.2010 r. o godz 00:10 na świat przyszła nasza córeczka Blanka :-) 2910g szczęścia i 49cm miłości ;-) zrobiła nam niesamowity prezent na Gwiazdkę bo miała się urodzić planowo 11.01.2011 r

reklama
Do góry