reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala

U mnie też praca w innym mieście, nawet jak wyślę teraz pocztą, to za miesiąc będzie nieważna, a termin mam na 28. Chociaż to jedna wielka niewiadoma z tym rodzeniem. Najwyżej właśnie mąż zorganizuje pieczątkę jak będę w szpitalu.

reklama
U mnie też praca w innym mieście, nawet jak wyślę teraz pocztą, to za miesiąc będzie nieważna, a termin mam na 28. Chociaż to jedna wielka niewiadoma z tym rodzeniem. Najwyżej właśnie mąż zorganizuje pieczątkę jak będę w szpitalu.

A nie mogą Ci przysłać RMUA skanu mailem albo oryginału pocztą ?? u mnie wysyłają jak chcesz na szybko to do godziny masz skan na maila

Dziewczyny, a bodziaki bierzecie na długi rękawek czy na krótki? Wiem, może głupie pytanie, ale nie wiem, czy pod pajacyk ubierac body z długim rękawkiem...

Ja tam wzięłam z każdego po trochu, tzn 2 bodziaki z krótkim, 2 z długim, 2 pajace, jeden pajac bez rekawow z kaftanikiem, 1 x spodenki i koszulka i skarpetki, niedrapki x 2 i chyba tyle. Na wyjscie mi mąż dowiezie i w razie jakby córcia wszystko zabrudziła.

Czemu nikt jeszcze fotki nie wkleił ?:wściekła/y:

ja nie mam jeszcze co wkleic :p rzeczy dopiero stopniowo do mnie docieraja poczta tudziez kurierem, czesc rzeczy w pralce, czesc czeka na wyprasowanie ;)

reklama
Ja jutro jadę dokupić wszystko do torby i wieczorkiem będzie prawie cała spakowana bo kilka rzeczy jeszcze muszę wyprać. Spisując wszystko przypomniało mi się o ZEGARKU! Nie wiem czy o tym pisałyście ale ja nie pamiętałam prędzej:p

Do góry