reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala

Mitaginka moga Cie wypuscic nawet po 4 godzinach jesli to nie pierwsze dziecko, jest wszystko w porzadku i chcesz wyjsc i np urodzilas rano

reklama
Nie gadajcie ze pieluchy zajmuja duzo miejsca.
Ja biore jedno male opakowanie pieluch dla dzidzika i 2op dla siebie. Reszte maz dowiezie ale ostatnim razem bylam 3dni w szpitalu to tylko mi dowiozl bo pieluch dla dzidzi wystarczylo.

Wilmek, ja poprzednio też się cieszyłam, że wyjdę raz dwa, a wypuścili dopiero po 3 dniach :-)

Ja mam zapakowaną taką torbę sportową na ramię. Zaraz podam wymiary ...
dł 65
szer 30
wys 30

Macie wieksze ? :tak:

Brakuje mi jeszcze kapci, ale nie wiem czy je pakować jak mam klapki gumowe. Bierzecie serio klapki i kapcie ?

ja tez kapcie i klapki, przeca wmokrych nie bede popylac, noga mi zmarznie.

a podkladow w ogole nie biore! skad ten pomysl? ja bralam zawsze tylko te wielkie podpachy. w szpitalu cos dawali, pamietam.

reklama
ja mam klapki, kapcie, i te podkłady ceratki i wielkie podkłady absorgyn i molimed - te malutko miejsca zajmują, z 20 pieluch dla Krasnala i jedna torba jest tym zapchana na maxa. a w drugiej cała reszta

Do góry