reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala

reklama
Ja już jestem na dobrej drodze do spakowania torby - wyciągnęlam ją na środek pokoju. Póki co stoi - pusta.

A mi sie wlasnie przypomnialo o kosmetykach, typu szczoteczka do zebow itd, juz przygotowalam:-D
Artemida ja odwrotnie, torby jeszcze nie wyciagnelam, ale rzeczy juz mam na srodku pokoju:-p

A mi sie wlasnie przypomnialo o kosmetykach, typu szczoteczka do zebow itd, juz przygotowalam:-D
Artemida ja odwrotnie, torby jeszcze nie wyciagnelam, ale rzeczy juz mam na srodku pokoju:-p

Tampeza to połączmy to - ja daję torbę ty wkład i możemy uznać że jesteśmy spakowane.

Dziewczyny ważne że wszystko choćby powolutku zmierza do spakowania torby :-).
Ja na razie jestem na etapie składowania w jednym miejscu wszystkiego do zabrania. Szczoteczkę mam 2 odłożoną , ale o zabraniu pasty jakoś skleroza pozwoliła mi zapomnieć :-D. Fajna sprawa mieć też aparat i popstrykać dzidzi foty w pierwszych minutach jej życia :tak:. To niesamowita pamiątka.

reklama
Jakbym coś zapomniała to przecież w godzinkę mąż przywiezie - nie jadę rodzić na drugi koniec kraju - dlatego w temacie torby jestem dziwnie spokojna. Mąż trochę mniej - wczoraj wieczorem pytał kiedy się w końcu spakuję. Nawet gdyby skurcze się zaczęły to nie będą od razu co 3 minuty. Jakby co to znajdę jeszcze czas na spakowanie - tak sie pocieszam.

Do góry