a ja o tym całkowicie zapomniałam
reklama
A mnie torbe rozpakowali bo szli na basen i jestem niespakowana :-). No bezetroska
hehe... no tak, druga dzidzia to małż wyluzowany
agata806
Fan(ka)
hehe... no tak, druga dzidzia to małż wyluzowany
Tak jak u mnie, jak ktoś się pyta jak sie czuję to on pierwszy odpowiada, że druga ciąża to lajcik i czuję się bardzo dobrze
Dzieki Aniam To juz chyba wiem wszystko na ich tematFiolet - one są właśnie tez od tego;-)
A mi sie wlasnie przypomnialo o kosmetykach, typu szczoteczka do zebow itd, juz przygotowalam
Artemida ja odwrotnie, torby jeszcze nie wyciagnelam, ale rzeczy juz mam na srodku pokoju
Tampeza to połączmy to - ja daję torbę ty wkład i możemy uznać że jesteśmy spakowane.
Marta-Gdańsk
Aktywna w BB
Dziewczyny ważne że wszystko choćby powolutku zmierza do spakowania torby :-).
Ja na razie jestem na etapie składowania w jednym miejscu wszystkiego do zabrania. Szczoteczkę mam 2 odłożoną , ale o zabraniu pasty jakoś skleroza pozwoliła mi zapomnieć . Fajna sprawa mieć też aparat i popstrykać dzidzi foty w pierwszych minutach jej życia . To niesamowita pamiątka.
Ja na razie jestem na etapie składowania w jednym miejscu wszystkiego do zabrania. Szczoteczkę mam 2 odłożoną , ale o zabraniu pasty jakoś skleroza pozwoliła mi zapomnieć . Fajna sprawa mieć też aparat i popstrykać dzidzi foty w pierwszych minutach jej życia . To niesamowita pamiątka.
reklama
Jakbym coś zapomniała to przecież w godzinkę mąż przywiezie - nie jadę rodzić na drugi koniec kraju - dlatego w temacie torby jestem dziwnie spokojna. Mąż trochę mniej - wczoraj wieczorem pytał kiedy się w końcu spakuję. Nawet gdyby skurcze się zaczęły to nie będą od razu co 3 minuty. Jakby co to znajdę jeszcze czas na spakowanie - tak sie pocieszam.