reklama
dla mnie wybawieniem i przy julci teraz przy oli były/są osłonki z aventu: Nowe, silikonowe, małe osłonki na piersi AVENT (412015749) - Aukcje internetowe Allegro
Ewa ja tez mam takie nakladki - byly w zestawie z laktatorem - i mam male pytanie. Mam nadzieje, ze nie wyjde na idiotke jak sie zapytam o sposob ich uzywania Mam je po prostu przylozyc do sutka?
Fiolet, nie wiem jak sie je uzywa, bo nie potzrebowalam, ale z tego co wiem to traktuje sie jak deske ratunku, a wiec uzywa jak dziecko nie jest w stanie "wydłubać" samo sutków. U mnie w szpitalu uwazano je za mniejsze zło.
Fiolet, nie wiem jak sie je uzywa, bo nie potzrebowalam, ale z tego co wiem to traktuje sie jak deske ratunku, a wiec uzywa jak dziecko nie jest w stanie "wydłubać" samo sutków.
fiolet, ida ma rację...
zdecydowanie wołałabym karmić bez tych nakładek, ale na razie jest to niemożliwe... jednak liczę, że tak jak w przypadku karmienia julki brodawki z czasem się wyciągną...
no a jeśli chodzi o użycie- tak. wystarczy je przyłożyć do sutka maluszek bedzie wiedział co dalej robić;-)
Dzieki za odpowiedz dziewczyny Kurcze, ja w pierwszej chwili nawet nie wiedzialam co to jak otworzylam pudelko No coz, cale zycie sie czlowiek uczy :-)
A czy mozna ich uzywac przy mocno podraznionych sutkach? Mam nadzieje, ze nie bede musiala, ale moja siostra troche sie z tym ocierpiala
A czy mozna ich uzywac przy mocno podraznionych sutkach? Mam nadzieje, ze nie bede musiala, ale moja siostra troche sie z tym ocierpiala
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Cholera - musiałam wyciągnąć z torby ładowarkę
ja mojej jeszcze nie pakowałam - jest na liście, razem z klapkami pod prysznic, ale to jedyne, w które mogę mogę zmieścić moje wieeelgachne nogasy, to chodzę sobie w nich....:-)
reklama
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
u mnie na szczęście komórkę mogę ładować tez podpięta do kompa wiec ładowarka już spoczywa spokojnie w torbie...;-)Cholera - musiałam wyciągnąć z torby ładowarkę