Marta- Gdańsk - pewnie nie pocieszę Cię myślą , że te same koszule które nabyłas na allegro jako drogie , można kupić na bazarkach za 15 zł ... bo ja takie dwie kupiłam ,,, a że sa koszmarne całkowicie sie z Toba zgadzam ...
reklama
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
aniam141 całkowicie się z tobą zgadzam, jeśli chodzi o koszule też jestem za tymi z bazarku bo i tak pewnie tylko w szpitalu się przydadzą a w domku wskocze w swoją ulubioną więc po co przepłacać
A co do osłonek mam płaskie brodawki i boje się że utrudni mi to karmienie:-(
może któraś z was ma podobny problem? jakiej firmy osłonki kupujecie?
A co do osłonek mam płaskie brodawki i boje się że utrudni mi to karmienie:-(
może któraś z was ma podobny problem? jakiej firmy osłonki kupujecie?
Marta-Gdańsk
Aktywna w BB
Aniam, ja już po prostu nie mam siły łazić po bazarkach, więc wybrałam metodę na lenia czyli allegro :-). Jedną zamówiłam całkiem fajną a drugą taką sobie, ale przynajmniej bez wielkich myszek, zajączków itp. no i z kosztami przesyłki za niecałe 20 zł więc chyba dużo nie przepłaciłam ;-). Pisząc o koszulach że są drogie miałam na myśli ceny w hurtowniach dziecięcych, które tylko z pozoru mają niskie ceny. Już raz się przejechałam przy kasie płacąc za moje "okazyjne" zakupy dodatkowo VAT . A ja naiwna się cieszyłam że trafiłam na takie atrakcje, a to były po prostu ceny netto . Zapamiętałam że mieli tam takie babcine koszule za ok 60-80 zł hehe
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Moniap - polecam Ci nakladki/muszle Medeli modelujace - dla mnie one byly wybawieniem
MEDELA OSŁONA PIERSI - FORMUJĄCA BRODAWKI (425620974) - Aukcje internetowe Allegro
MEDELA OSŁONA PIERSI - FORMUJĄCA BRODAWKI (425620974) - Aukcje internetowe Allegro
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Karina - na wszelki wypadek zapisałam sobie tę aukcję.....Nie myślałam otych nakłądkach, ale jakby co.....;-)
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
Karina dzięki na pewno je jutro zakupie
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
moniap- ja kupilam z Aventu, ale nie wiem czy mi sie przydadzą.
dla mnie wybawieniem i przy julci teraz przy oli były/są osłonki z aventu: Nowe, silikonowe, małe osłonki na piersi AVENT (412015749) - Aukcje internetowe Allegro
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
ewa- ja wlasnie takie kupilam
reklama