reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala

Marta- Gdańsk - pewnie nie pocieszę Cię myślą , że te same koszule które nabyłas na allegro jako drogie , można kupić na bazarkach za 15 zł ... bo ja takie dwie kupiłam ,,, a że sa koszmarne całkowicie sie z Toba zgadzam :)...

reklama
aniam141 całkowicie się z tobą zgadzam, jeśli chodzi o koszule też jestem za tymi z bazarku bo i tak pewnie tylko w szpitalu się przydadzą a w domku wskocze w swoją ulubioną:-p więc po co przepłacać:tak:

A co do osłonek:zawstydzona/y: mam płaskie brodawki i boje się że utrudni mi to karmienie:-(
może któraś z was ma podobny problem? jakiej firmy osłonki kupujecie?

Aniam, ja już po prostu nie mam siły łazić po bazarkach, więc wybrałam metodę na lenia czyli allegro :-). Jedną zamówiłam całkiem fajną a drugą taką sobie, ale przynajmniej bez wielkich myszek, zajączków itp. no i z kosztami przesyłki za niecałe 20 zł więc chyba dużo nie przepłaciłam ;-). Pisząc o koszulach że są drogie miałam na myśli ceny w hurtowniach dziecięcych, które tylko z pozoru mają niskie ceny. Już raz się przejechałam przy kasie płacąc za moje "okazyjne" zakupy dodatkowo VAT :baffled:. A ja naiwna się cieszyłam że trafiłam na takie atrakcje, a to były po prostu ceny netto :crazy:. Zapamiętałam że mieli tam takie babcine koszule za ok 60-80 zł :szok: hehe

reklama
Do góry