reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala

reklama
Dobrze się czuję, na początku miałam mdłości teraz jest ok :) Jeszcze fasolki nie widziałam dopiero za 3 tygodnie :) A jak u was? Nie obawiacie się jak to będzie przy dzieciach z taką różnicą? :) Ja troszkę się boję, ale damy radę :) Teraz to by się wam przydała córcia :) ja zresztą też bym chciała małą księżniczkę :)

Dobrze się czuję, na początku miałam mdłości teraz jest ok :) Jeszcze fasolki nie widziałam dopiero za 3 tygodnie :) A jak u was? Nie obawiacie się jak to będzie przy dzieciach z taką różnicą? :) Ja troszkę się boję, ale damy radę :) Teraz to by się wam przydała córcia :) ja zresztą też bym chciała małą księżniczkę :)

Ccaroline - bardzo się bałam na początku. Wystraszyłam się, że nie dam sobie rady, byłam w trakcie szukania pracy (kończyłam kurs), kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży i wszystkie moje plany legły w gruzach:( Mój mąż był przerażony, nie planowaliśmy trzeciego dziecka. Teraz wszystko się zmieniło, oswoiliśmy się z sytuacją, zaczęliśmy się nawet cieszyć. Będziemy mieli dużą rodzinę, pewnie będzie głośno i ciasno przy stole:-))) Wierzę, że damy radę i nie chcę nawet myśleć inaczej....... Mój mąż marzy o dziewczynce... Wczoraj się przyznał:-)))
Spadam na wizytę i usg.

Gratuluję :) Tatuś chyba stworzy drużynę piłkarską :) Super, najważniejsze aby maleństwo było zdrowe! Ja Usg mam dopiero 20 sierpnia, nie mogę się doczekać. A propo trójeczki mi marzy się taka liczba dzieciaczków, ale 3 za kilka lat :) a taka różnica fajna sprawa, fajnie będą się ze sobą maluchy bawiły, sama mam siostrę młodszą o 1,3 miesiące :) Pozdrawiam.

reklama
Do góry