reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Troszeczkę tak mam termin 11 marzec fajnie jakby 10 wyszło maleństwo to będę miała niespodziankę na urodziny Pozdrawiam.
ccaroline85
Dobrze się czuję, na początku miałam mdłości teraz jest ok Jeszcze fasolki nie widziałam dopiero za 3 tygodnie A jak u was? Nie obawiacie się jak to będzie przy dzieciach z taką różnicą? Ja troszkę się boję, ale damy radę Teraz to by się wam przydała córcia ja zresztą też bym chciała małą księżniczkę
Dobrze się czuję, na początku miałam mdłości teraz jest ok Jeszcze fasolki nie widziałam dopiero za 3 tygodnie A jak u was? Nie obawiacie się jak to będzie przy dzieciach z taką różnicą? Ja troszkę się boję, ale damy radę Teraz to by się wam przydała córcia ja zresztą też bym chciała małą księżniczkę
Ccaroline - bardzo się bałam na początku. Wystraszyłam się, że nie dam sobie rady, byłam w trakcie szukania pracy (kończyłam kurs), kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży i wszystkie moje plany legły w gruzach Mój mąż był przerażony, nie planowaliśmy trzeciego dziecka. Teraz wszystko się zmieniło, oswoiliśmy się z sytuacją, zaczęliśmy się nawet cieszyć. Będziemy mieli dużą rodzinę, pewnie będzie głośno i ciasno przy stole:-))) Wierzę, że damy radę i nie chcę nawet myśleć inaczej....... Mój mąż marzy o dziewczynce... Wczoraj się przyznał:-)))
Spadam na wizytę i usg.
ccaroline85
Gratuluję Tatuś chyba stworzy drużynę piłkarską Super, najważniejsze aby maleństwo było zdrowe! Ja Usg mam dopiero 20 sierpnia, nie mogę się doczekać. A propo trójeczki mi marzy się taka liczba dzieciaczków, ale 3 za kilka lat a taka różnica fajna sprawa, fajnie będą się ze sobą maluchy bawiły, sama mam siostrę młodszą o 1,3 miesiące Pozdrawiam.
reklama