reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
u mnie w szpitalu daja swoje ciuszki dla dziecka, pampersy i podpaski dla mamy. Ja tylko pampków nie biorę reszte swoje wole.
wezcie sobie troszke sucharków ja po porodzie bylam glodna a jedzonko bylo mega mega srednie. Potem mamuska mi kupiła biszkopty i zrobila kompot z jablek i tym sie zywiłam no i woda. Mnie przy tym karmieniu piersia tak suszyło, ze szoook.
Ja tylko czekam za szlafrokiem
a pakuje sie za ok 2/3tygodnie
wezcie sobie troszke sucharków ja po porodzie bylam glodna a jedzonko bylo mega mega srednie. Potem mamuska mi kupiła biszkopty i zrobila kompot z jablek i tym sie zywiłam no i woda. Mnie przy tym karmieniu piersia tak suszyło, ze szoook.
Ja tylko czekam za szlafrokiem
a pakuje sie za ok 2/3tygodnie
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja chyba w dwie. Mam dużą sportową i druga tez sportową ale mniejszą o połowę tam spakuje higieniczne rzeczy i maluszka a do dużej reszte klamotów
Ja myślę o 2 torbach. Ale nie jedna dla mnie a druga dla dziecka, tylko jedną na początek, a drugą na później do dowiezienia. Poprzednio byłam spakowana w taką dużą torbę i wstydziłam się ją wziąść (jakbym na wakacje jechała). Jak jechałam do szpitala to wzięłam mały plecak i przepakowałam najpotrzebniejsze rzeczy. Później M mi resztę dowiózł.
A tak wogóle to jeszcze listy nie zrobiłam, nie mam na to ochoty. Ale myślę że mam wszystko w głowie.
Co do Waszych list. To ja biorę 2 pary klapek: pod prysznic i do chodzenia.
A tak wogóle to jeszcze listy nie zrobiłam, nie mam na to ochoty. Ale myślę że mam wszystko w głowie.
Co do Waszych list. To ja biorę 2 pary klapek: pod prysznic i do chodzenia.
Ostatnia edycja:
Ja też planuję pakowanie do dwóch torb, Jedna dla mnie druga dla maluszka, ale tą drugą mój M. dowiezie jak już będzie potrzebna. Ja ją tylko w domu spakuje żeby M. nie panikował co wziąść, ale też ciuszki podzielę na rozmiar 56 i 62 bo skoro Jasiek taki duży to muszę być przygotowana:-)
Z moich rzeczy to brakuje mi jeszcze szlafroka i jednej piżamki, i klapek pod prysznic i kapci do chodzenia po szpitalu...
Z moich rzeczy to brakuje mi jeszcze szlafroka i jednej piżamki, i klapek pod prysznic i kapci do chodzenia po szpitalu...
reklama
Ja zaczynam dzisiaj pakowanie. Biorę jedną torbę - taką wersję podstawową, na trzy dni, i drugą zapakowaną "na wszelki wypadek" zostawię P. w domu (gdyby Młody potrzebował więcej ciuszków, pampersów itp.).
Ale jak patrzę na swoją listę rzeczy do zabrania, to mam poważne wątpliwości, czy to się wszystko zmieści
Ale jak patrzę na swoją listę rzeczy do zabrania, to mam poważne wątpliwości, czy to się wszystko zmieści