reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zakładanie mokrych majtek.... Brrr....
icak
Fanka BB :)
Trasia ja tez zakupiłam 2 pary i sądze, ze starczą. Ta siateczka zapewne schnie szybko jak napisała mrsmoon chyba wystarczy dobrze wycisnąć i pomięstosić w ręcznik, a z resztą w czerwcu w wysokiej temperaturze wilgotne będa jak okład na zbolałe krocze
Trasia ja tez zakupiłam 2 pary i sądze, ze starczą. Ta siateczka zapewne schnie szybko jak napisała mrsmoon chyba wystarczy dobrze wycisnąć i pomięstosić w ręcznik, a z resztą w czerwcu w wysokiej temperaturze wilgotne będa jak okład na zbolałe krocze
Ja jednak nie polecałabym wilgoci na gojące się miejsca - szybciej się goi, kiedy jest sucho. Gatki rzeczywiście szybko schną, a jeśli mamy drugie na zmianę, nie będzie potrzeby zakładania mokrych. I polecam wietrzenie krocza w miarę możliwości!
justynka1
Mamusia Antoniusia
ja teża ja w ogóle nie mam żadnych specjalnych majtek kupionych...
Trzeba je mieć? Zaopatrzyłam się w takie "tańsze" majtki zwykłe...
straszne są te podkłady-teraz wybrałam always najwięszke,a te z belli zostały mi jeszcze z pierwszego poroduJa tych siateczkowych mam dwie sztuki, jedną mają wysoki stan, drugie są niższe, takie już były w zestawie, są wielorazowe,na opakowaniu pisze że można prać.
Mam też takie jednorazowe (10 sztuk), myślę że je zastosuję na początek i będę zmieniać razem z tymi wielgachnymi podkładami z belli.
i łatwy jest w użyciu z opisu?Ja mam chyba więcej par siateczkowych i różnych. Zestaw lewatywowy też posiadam
Zakładanie mokrych majtek.... Brrr....
zołza ma racjęJa jednak nie polecałabym wilgoci na gojące się miejsca - szybciej się goi, kiedy jest sucho. Gatki rzeczywiście szybko schną, a jeśli mamy drugie na zmianę, nie będzie potrzeby zakładania mokrych. I polecam wietrzenie krocza w miarę możliwości!
po prostu zdejmujesz trochę pod kołdrą i robisz z kołdry coś w rodzaju namiotu z kolan i tak wietrzysz.jak np masz jedną stronę od ściany to odkrywasz się na tamtą stronę.Zolza ale jak wietrzyć jak pewnie wycieczki odwiedzających będą się snuły po szpitalu???
masz rację z tymi odwiedzającymi-przesiadują całymi godzinami-porażka.
Zolza ale jak wietrzyć jak pewnie wycieczki odwiedzających będą się snuły po szpitalu???
po prostu zdejmujesz trochę pod kołdrą i robisz z kołdry coś w rodzaju namiotu z kolan i tak wietrzysz.jak np masz jedną stronę od ściany to odkrywasz się na tamtą stronę.
dokładnie tak, jak pisze Justynka. Wiem, że to ogólnie mało komfortowa sytuacja, ale naprawdę warto się przemęczyć, bo to daje świetne rezultaty!
tez tak robilampo prostu zdejmujesz trochę pod kołdrą i robisz z kołdry coś w rodzaju namiotu z kolan i tak wietrzysz.jak np masz jedną stronę od ściany to odkrywasz się na tamtą stronę.
Dzastina222
Czekam..
Dziewczyny ja sobie kupiłam gaciory jednorazowe...
Po porodzie z Czarkiem je miałam... rewelacyjne..
Tyle że ja krocza nie wietrzyłam tylko bliznę po cc...ale serio są świetne..... nawet po domu w nich chodziłam przez jakiś czas
Po porodzie z Czarkiem je miałam... rewelacyjne..
Tyle że ja krocza nie wietrzyłam tylko bliznę po cc...ale serio są świetne..... nawet po domu w nich chodziłam przez jakiś czas
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
ostatnio w sr położna właśnie mówiła jak to całymi dniami u młodej mamy tłumy zwiedzających, nie dadzą mamie odpocząć, maluch sobie śpi a mama nie może no bo przecież goście siedzą, potem na wieczór maluch się budzi no i cała nocka z głowy, dlatego radziła w miarę możliwości ograniczyc wizyty, dziecko przecież nie ucieknie a jednak odpoczynek najważniejszy - ja już powiedziałam mężowi że ma stać w drzwiach i stopować rodzinęmasz rację z tymi odwiedzającymi-przesiadują całymi godzinami-porażka.