reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

Ja też będę chciała lewatywę. Nie wyobrażam sobie jakbym miała tak "urodzić" coś innego przy porodzie ;-)
A co do majtek, to ja nie wiem jak to faktycznie jest. Kupiłam paczkę, czyli 5 sztuk. Mam nadzieję,że się przydadzą.

reklama
A co do lewatywy to wiecie jak wygladaja te domowe?
heheh ja pamiętam tę lewatywę,ledwo zdążyłam po niej do kibelka:-D,dobrze,ze tam mokre chusteczki były...
teraz też właśnie myslałam samej sobie zrobić,ale nie wiem czy będę wiedzieć ,w którym momencie ją zrobić

tez bym wolała jakis czopek albo cos do picia...no ale zobaczymy :-) moze zadzownie do poloznej i zapytam w razie czego kupimy i bedzie w domu a nóz sie uda samemu zrobic :) albo maz pomoze heh :D

wczoraj zaliczylismy odkaszanie ugorów hihihi :)) i teraz mam fryz jak ta lala :-)

tez bym wolała jakis czopek albo cos do picia...no ale zobaczymy :-) moze zadzownie do poloznej i zapytam w razie czego kupimy i bedzie w domu a nóz sie uda samemu zrobic :) albo maz pomoze heh :D

wczoraj zaliczylismy odkaszanie ugorów hihihi :)) i teraz mam fryz jak ta lala :-)

:-D:-):-D pas startowy czy łysa polana zagościła :-D:-D

Dasz rade sama z lewatywą, troche wygibasków na leżąco i wlejesz gdzie trzeba ;-)

reklama
hehe paseczek startowy i wytrymowane poletko :-) kusi mnie łysa polanka bo jakos tak lepiej ale jak pomyśle ze bedzie mi gorąco spocę się i dostanę podrażnienia to chyba bym sobie odgryzła pipke tak pewnie by swędziało :)

a wystarczy ze mnie brzuszek i nogi swedzą :)

Do góry