reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
znalazłam coś takiego na allegro, może się nadaje???
KOSZULKA + SZLAFROK 100 % BAWEŁNA KOLORY ROZM L (1509291323) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULKA + SZLAFROK 100 % BAWEŁNA KOLORY ROZM L (1509291323) - Aukcje internetowe Allegro
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
to kupiłam, cena ok, a ja potrzebuję go tylko do szpitala...kłopot z głowy
forever_young
Niemłoda mama Młodej
W domu po kąpieli chodzę w takich frotte, no ale do szpitala ( mój debiut w tym miejscu, nie licząc kilkugodzinnych pobytów raz czy dwa ) też z uwagi na porę roku kupiłam cieńszy ( ale nie zupełnie cienki ) bawełniany, jakoś do pół łydki oraz krótszą a la kurteczkę z cienkiego polarku - ja strraszny zmarźluch jestem. Kolorystyka pasująca do reszty szpitalnych rzeczy tj. granat, niebieski, błękit, czerwień, biel, szarość aby jak choinka nie wyglądać....
Później myślę, że się w domu przydadzą.
Później myślę, że się w domu przydadzą.
traschka
Mama Marysi
Kurcze, znajomi wczoraj byli, siedzieliśmy do 1 a ja zapomniałam, że wieczorem kończy się 5 aukcji, które mnie interesowały!!! I wszystko przegapiłam, a czekałam ponad tydzień na zakońćzenie Chciałam kupić laktator (były 3 super oferty), kołyskę i szlafrok. Cholera zalicytowałam ten szlafrok za 5 zł a ktoś kupił za 5,50, nie niech to szlag.
Blusia nawet się zdziwiłam, że te małe próbki w rossmanie były w miarę przystepnych cenach. Wiadomo, że ogólnie się nie opłaca ale jednak miejsca zaoszczędzone sporo
Blusia nawet się zdziwiłam, że te małe próbki w rossmanie były w miarę przystepnych cenach. Wiadomo, że ogólnie się nie opłaca ale jednak miejsca zaoszczędzone sporo
katamisz
Fanka BB :)
Doris szlafroczek i koszulka super!!Spokojnie Ci wystarczy.Ja dostałam od mamy w ubiegłym miesiącu komplet koszula+szlafrok i używam ich również w domu i bardzo je lubię.Na zimę po domu mam taki mega gruby z frotty no ale na czerwiec odpada.tym bardzie ,że tak jak mówi polkajka na oddziałach jest mega gorąco.
reklama