reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

Ja mam bawełniany- cienki. Jeszcze po pierwszym porodzie. Grubego nie ma co brac bo na odziałach poł. jest mega gorąco no i pora roku tez ciepła.
Może poszukaj w lumpie?

reklama
W domu po kąpieli chodzę w takich frotte, no ale do szpitala ( mój debiut w tym miejscu, nie licząc kilkugodzinnych pobytów raz czy dwa ) też z uwagi na porę roku kupiłam cieńszy ( ale nie zupełnie cienki ) bawełniany, jakoś do pół łydki oraz krótszą a la kurteczkę z cienkiego polarku - ja strraszny zmarźluch jestem. :zawstydzona/y: Kolorystyka pasująca do reszty szpitalnych rzeczy tj. granat, niebieski, błękit, czerwień, biel, szarość aby jak choinka nie wyglądać....
Później myślę, że się w domu przydadzą.

Trasia, dzięki za podrzucenie pomysłu. Właśnie dziś podjechaliśmy do Rossmana i kupiłam sobie takie podróżne kosmetyki :) Przynajmniej kosmetyczka nie pęknie w szwach :)

Kurcze, znajomi wczoraj byli, siedzieliśmy do 1 a ja zapomniałam, że wieczorem kończy się 5 aukcji, które mnie interesowały!!! I wszystko przegapiłam, a czekałam ponad tydzień na zakońćzenie:( Chciałam kupić laktator (były 3 super oferty), kołyskę i szlafrok. Cholera zalicytowałam ten szlafrok za 5 zł a ktoś kupił za 5,50, nie niech to szlag.

Blusia nawet się zdziwiłam, że te małe próbki w rossmanie były w miarę przystepnych cenach. Wiadomo, że ogólnie się nie opłaca ale jednak miejsca zaoszczędzone sporo:)

Doris szlafroczek i koszulka super!!Spokojnie Ci wystarczy.Ja dostałam od mamy w ubiegłym miesiącu komplet koszula+szlafrok i używam ich również w domu i bardzo je lubię.Na zimę po domu mam taki mega gruby z frotty no ale na czerwiec odpada.tym bardzie ,że tak jak mówi polkajka na oddziałach jest mega gorąco.

reklama
Do góry