reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

justynka no następnym razem tak będę musiała zrobić:)

A jeszcze pochwalę się koszulkami które kupiłam ostatnio. Są super, bardzo milutkie, fajna bawełna.

KOSZULA DO PORODU KARMIENIA 100%BAWEŁNA roz XL=XXL (1542457834) - Aukcje internetowe Allegro nr 2

KOSZULA DO PORODU KARMIENIA BAWEŁNIANA rozm L = XL (1526089914) - Aukcje internetowe Allegro nr 1

Tylko bardzo duże te koszulki, wcześniej zawsze jak zamawiałam to okazywało się, że L jest za małe a te z kolei wielkie... no ale ja wolę takie obszerne więc ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Katamisz.....No właśnie pamiętam, że ma położniczych to chyba grzeją cały rok :-)
Traschka...łądne te koszulki :-)

Ostatnia edycja:
Traschka zamówiłam sobie takie same (te szare),ale jeszcze nie przyszły, cieszę się że piszesz, że są z milej bawełny, bo nie lubię takich twardych i szorstkich.

dziewczyny co do tych koszulek to nie ukrywam, że wyszukałam na allegro najtańszych i jestem mile zaskoczona, że pomimo ceny okazały się fajne. Za tą cenę byłam przygotowana na wszystko:))

Ja pod tym samym kątem szukałam koszul do spania po porodzie. Ogólnie ich nie lubię, wolę piżamki. Tym bardziej się cieszę, że za taką cenę są w miarę dobre gatunkowo.

reklama
No ja koszulki kupiłam sporo wcześniej, bo mi się akurat kolory i wzory podobały. Pamiętam, że napewno jedna jest szara na guziczki. Jak będę pakować torbę to sobie zapewne poprzypominam - głównie system dostęp do cycków ;-)
Ciągle zapominam aby zajrzeć do Rossmana...:-( Może jutro przy okazji badań - ze szpitala mam niedaleko. Choć i tak zapewne dużo tych próbek nie kupię - za bardzo jestem przyzwyczajona do swoich kosmetyków.

Do góry