reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
a mi nie pokazuje że jade przez Radom
i ja jeszcze bedę miała wózek !

dowiedźcie się ile to naprawdę od autobusu trza iść !!!!!!!!!!!!!

reklama
Stacja/przystanek
sep_th.gif
Data
sep_th.gif
przyj.
sep_th.gif
odj.
sep_th.gif
Per/Tor
sep_th.gif
Środki komunikacji
sep_th.gif
Uwagi Lublin Płn. 26.05.07 08:12
d_pic.gif
d_pic.gif
P 28100Pospieszny
przesyłki konduktorskie za opłatą Lublin 08:15 08:20 Nałęczów 08:41 08:41 Puławy Miasto 08:56 08:57 Dęblin 09:12 09:13 Pilawa 09:46 09:47 Warszawa Wschodnia 10:34 10:38 Warszawa Centralna

Faltycznie - Basia jedzie przez Dęblin - myslcie kobietki co teraz - ja jak powiedziałam jestem elestyczna. Zawsze możemy kogoś z centralnego odebrać.

Baśka spokojnie od autobusu jest te 3,5 km ale tam to ja biore wszystkich na scisk i bez fotelikow... i będzie nas dużo samochodów więc nie ma problema.
Przystanek autobusu 501 ktory dojezdza do busa jest pod Centralnym, z dworca moze 5 minut, tyle ze Centralny jak wiadomo nieprzyjazny dla wozkow.
A może masz połączenie do Radomia, skoro Agusia mogłaby Was zabrać?

Do nas na ścisk wejdzie drugi fotelik chyba? Bo nie sprawdzałam i osoba dorosła,
samochód jest 5 osobowy, więc chyba powinno się dać upchać jakoś w 5,

muszę tylko wiedzieć wcześniej, wyjechać możemy właściwie nawet przed południem, bo K. głównie bułki ostatnio je a to łatwo zabrać ze sobą :cool2:
tylko musze wcześniej męża przygotować że po drodze jedziemy do Wawy
więc jak ustalicie to dajcie znać wcześniej :cool2:
aha fotelika niestety nie mamy :(, zastanawiam się ale nie wiem czy jestem w stanie kogoś poprosić o drugi do soboty

wszystkie z przesiadkami żadnego bezposredniego :confused:

Agusia a może jednak z centralnego bys mnie zgarnęła :-)
:-):-):-):-):-):-):-)
:happy2:o której tylko chcesz bo ja się moge troche pobujać po ulicach :tak:

U mnie do Pandy może wejść tylko Marianeczka, albo mama z dzieckiem ale bez fotelika, nie mam skąd wziąć drugiego niestety, a i pandziora raczej czteroosobowa. Tyle z mojej strony, Do Wawki mogę dojechac, nie ma problemu, godzina obojętna.

kurdę, już się wczoraj ucieszyłam,
że wycieczka
a tu dziś majka ma 39 stopni gorączki
i nic więcej, żadnych objawów :eek:
czekam, co się wykluje
odezwę się jutro
Do diaksa!

reklama
Oj, dziewczyny, nie chorujcie :no:
Agusia trzymam kciuki, żeby się nie powtórzyła historia z zeszłego roku. Pamiętam, że mieliście być i chyba właśnie choróbsko w ostatniej chwili pokrzyżowało plany...
Co prawda i nad nami wisi widmo choroby - jeden z uczestników sobotniej imprezy Brunowej w niedzielę zaczął gorączkować a wczoraj pokrył się cały wysypką :baffled: A Bruno miał z nim kontakt i w piątek, i w sobotę... Ale nawet jak Bru zachoruje (tfu, na psa urok) to ja przyjeżdżam, choćby na kilka godzin... Roszady samochodowo dojazdowe zostawmy do ostatniej chwili, bo wtedy będzie na pewno jasne, kto i kiedy i gdzie będzie... ale skoro są 4 warszawskiej auta do dyspozycji, to raczej nikt nie będzie musiał się tłuc komunikacją publiczną, jedyny problem to foteliki, no ale to już decyzja mam i kierowców, czy ryzykują jazdę bez...

Do góry