reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
Ja też bym się wybrala, ale na 100% mamy wtedy komunię Pawła chrześnicy :-(. Poza tym maj mam jakoś tak na maxa zajęty (najpierw majówka, potem wyjazd z pracy, i jeszcze ta komunia...). Nie wiem czy się wyrobię.... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-( :-( :-( :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny, wygląda na to, że mamy pat organizacyjny. Wszyscy pytają - gdzie to spotkanie a nikt się nie rozgląda za miejscem (były jakieś propozycje, ale o nich nie gadamy). No niestety, ktoś tego musi dopilnować, a chętnych póki co brak. W zeszłym roku zajęła się sprawą Loli, ale teraz nie da rady, wszyscy wiemy. Mam nadzieję, że niedługo dostanę info od teściowej o tych miejscach pod Warszawą, i chyba po prostu trzeba będzie zrobić głosowanie uwzględniając wszystkie lub najfajniejsze propozycje.

Dziewczyny to ja mogę sie tym zając, ale dajcie mi znac gdzie byście chciały, mnie każde z przedstawionych miejsc odpowiada. Marianka, jablonowiec i moje propozycje, teraz wy wybierajcie.....

Agusia jak tylko dostanę namiary od teściowej to będziemy wydzwaniać, dowiemy się o ceny i szczegóły i urządzimy głosowanko.

moze i my przyjedziemy !!!!
czyli nasza trojka
jest szansa, ze finanse nam sie poprawia hurrrrrrraaaaa!!!!!!!!!!!
tzn moze uda sie splacic chociaz czesc dlugu !!!!!!!!!

o tym ze nasza trojca przyjedzie juz pisalam, ale dzis dostalam info od TOJI, ze ona tez sie wybiera z michalkiem!!1 nie wiedomo, czy sie marek skusi, ale bedzie go skutecznie urabiac.
przyjedziemy najparwdopodobniej razem, pociagiem (na malej bani) ;-).
HHHHHUURRRRRRAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widzę że temat spotkania prężnie się rozwinął :)
I bardzo fajnie, ja się dostosuję do Waszych propozycji :tak:
o ile oczywiście znowu coś nas nie zaskoczy ...
Jechałabym sama z Wiktorią, bo Rafała raczej nie będzie.

reklama
A u mnie okazało się, że 26 maja nie dam rady jechać. Tomek jest w pracy, ale to nieważne. Niestety bartek ma w szkole zajęcia, bo jest wtedy jakieś święto szkoły i chyba wtedy będzie dzień matki w szkole Jeszcze dokładnie nie wiem, ale wszystko wskazuje, że chyba nie będę mogła jechać. Tak mi strasznie przykro, bo tak bardzo Was chciałam zobaczyć. Ja to mam pecha. :-(

Do góry