reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
Ja też bym się wybrala, ale na 100% mamy wtedy komunię Pawła chrześnicy :-(. Poza tym maj mam jakoś tak na maxa zajęty (najpierw majówka, potem wyjazd z pracy, i jeszcze ta komunia...). Nie wiem czy się wyrobię.... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-( :-( :-( :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny, wygląda na to, że mamy pat organizacyjny. Wszyscy pytają - gdzie to spotkanie a nikt się nie rozgląda za miejscem (były jakieś propozycje, ale o nich nie gadamy). No niestety, ktoś tego musi dopilnować, a chętnych póki co brak. W zeszłym roku zajęła się sprawą Loli, ale teraz nie da rady, wszyscy wiemy. Mam nadzieję, że niedługo dostanę info od teściowej o tych miejscach pod Warszawą, i chyba po prostu trzeba będzie zrobić głosowanie uwzględniając wszystkie lub najfajniejsze propozycje.

Dziewczyny to ja mogę sie tym zając, ale dajcie mi znac gdzie byście chciały, mnie każde z przedstawionych miejsc odpowiada. Marianka, jablonowiec i moje propozycje, teraz wy wybierajcie.....

Agusia jak tylko dostanę namiary od teściowej to będziemy wydzwaniać, dowiemy się o ceny i szczegóły i urządzimy głosowanko.

moze i my przyjedziemy !!!!
czyli nasza trojka
jest szansa, ze finanse nam sie poprawia hurrrrrrraaaaa!!!!!!!!!!!
tzn moze uda sie splacic chociaz czesc dlugu !!!!!!!!!

o tym ze nasza trojca przyjedzie juz pisalam, ale dzis dostalam info od TOJI, ze ona tez sie wybiera z michalkiem!!1 nie wiedomo, czy sie marek skusi, ale bedzie go skutecznie urabiac.
przyjedziemy najparwdopodobniej razem, pociagiem (na malej bani) ;-).
HHHHHUURRRRRRAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widzę że temat spotkania prężnie się rozwinął :)
I bardzo fajnie, ja się dostosuję do Waszych propozycji :tak:
o ile oczywiście znowu coś nas nie zaskoczy ...
Jechałabym sama z Wiktorią, bo Rafała raczej nie będzie.

reklama
A u mnie okazało się, że 26 maja nie dam rady jechać. Tomek jest w pracy, ale to nieważne. Niestety bartek ma w szkole zajęcia, bo jest wtedy jakieś święto szkoły i chyba wtedy będzie dzień matki w szkole Jeszcze dokładnie nie wiem, ale wszystko wskazuje, że chyba nie będę mogła jechać. Tak mi strasznie przykro, bo tak bardzo Was chciałam zobaczyć. Ja to mam pecha. :-(

Do góry