Ja też bym się wybrala, ale na 100% mamy wtedy komunię Pawła chrześnicy :-(. Poza tym maj mam jakoś tak na maxa zajęty (najpierw majówka, potem wyjazd z pracy, i jeszcze ta komunia...). Nie wiem czy się wyrobię.... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-( :-( :-(
reklama
margot
Mamma Mia!
Dziewczyny, wygląda na to, że mamy pat organizacyjny. Wszyscy pytają - gdzie to spotkanie a nikt się nie rozgląda za miejscem (były jakieś propozycje, ale o nich nie gadamy). No niestety, ktoś tego musi dopilnować, a chętnych póki co brak. W zeszłym roku zajęła się sprawą Loli, ale teraz nie da rady, wszyscy wiemy. Mam nadzieję, że niedługo dostanę info od teściowej o tych miejscach pod Warszawą, i chyba po prostu trzeba będzie zrobić głosowanie uwzględniając wszystkie lub najfajniejsze propozycje.
mimi1980
Fanka BB :)
o tym ze nasza trojca przyjedzie juz pisalam, ale dzis dostalam info od TOJI, ze ona tez sie wybiera z michalkiem!!1 nie wiedomo, czy sie marek skusi, ale bedzie go skutecznie urabiac.
przyjedziemy najparwdopodobniej razem, pociagiem (na malej bani) ;-).
HHHHHUURRRRRRAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przyjedziemy najparwdopodobniej razem, pociagiem (na malej bani) ;-).
HHHHHUURRRRRRAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
A u mnie okazało się, że 26 maja nie dam rady jechać. Tomek jest w pracy, ale to nieważne. Niestety bartek ma w szkole zajęcia, bo jest wtedy jakieś święto szkoły i chyba wtedy będzie dzień matki w szkole Jeszcze dokładnie nie wiem, ale wszystko wskazuje, że chyba nie będę mogła jechać. Tak mi strasznie przykro, bo tak bardzo Was chciałam zobaczyć. Ja to mam pecha. :-(