reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
ja potwierdzam - wybieramy się w komplecie. A czy ta cena za noclegów dotyczy też dzieci (Przemko ma swoje łóżeczko), czy tylko dorosłych?

O to nie spytałam... Cóż, chyba jutro tam zadzwonię i zarezerwuję, bo wygląda na to, że pierwsze wrażenie jest pozytywne...

Bardzo proszę, piszcie też, czy jesteście zainteresowane tylko noclegiem 26 na 27, czy dzień wcześniej też?

reklama
u cholipa :baffled:
Paweł śpi a tu taka akcja, aż mi głupio, że sie nieokreśle.........
Chciałabym jak nie wiem co, jest mi obojetne lokum, odl. od Kraka dość istotnia i termin.
1 czerwaca lecuimy do Irlandii a na koniec czerwca planujemy 2 tyg w Bieszczadach, jakby jeszcze koniec maja doszedł to cheba orgazmu dostaniemy :-D
ale poważnie, teraz daje nam 70% szans..............
Dopiero jutro dam konkretną odpowiedź. O ile nie będzie za późno............

My tez jeden nocleg z 26/27. Ale moj chlop jeszcze wolnego nie dostal takze zobaczymy. Ale Margot - rezerwuj;-) Zawsze mozna odwolac. Bardzo chce Was poznac.

hej
co do mnie, to bede na pewno, ale chcialabym, jako naczelna idiotka zadac pytan kilka:
- czy to jest w strone piaseczna? bo ja w nd mam w piasecznie rano komunie i moge przenocowac pod warunkiem, ze uda mi sie rano dojechac do piaseczna. pewnia gdzies na 10 lub 12 (prosto na msze pojade, a co!)
- moglabym za to moze pojawic sie juz w pt, ale pod warunkiem, ze da sie tam dojechac pozno wieczorem, na przyklad kolo 22 i ze to bedzie mialo sens, to znaczy, ze ktos bedzie mial ochote o tej godzinie jeszcze palic ze mna ognicho i pic piwo :)

Marianka obawiam się, że to w drugą mańkę... choć nie wiem, bo zawsze mi się Piaseczno i Piastów myli. Trzeba sprawdzić na mapie. Dojechać to się na pewno da, tylko pytanie, o której trzeba by wyjechać... :eek: Co do piątku, jeśli nie będzie więcej chętnych na Podkampinos, to zapraszam do mnie...

no to suuuuper! jakos sie to zalatwi, macie razje, zaraz napisze do mojego siostrzanego (czyli szwagra???) i sie od niego dowiem, o ktorej ta komunia i czy by mnie mogli dowiezc. bo chcialabym przenocowac. ostatnio musialam sie urwac i mialam postanowienie odbic to sobie nastepnym razem.
ja juz popatrzylam na mape i wydaje mi sie, ze to nie tak zupelnie w przeciwna strone, raczej 90 stopni na skos. o ile kampionos jest w strone poznania :)
STRASZNIE SIE CIESZE!!!

Margot ma dobre wyczucie bo Kampinos jest w stronę Sochaczewa i w stronę Poznania :-) , ale ogólnie dojazd tam jest rewelacyjny trasą poznańską, nie ma większego problemu z szybkim pokonaniem odległości, ja niedaleko miałam z resztą wesele.Znam okolice.

Margot właśnie sobie przemyślałam sprawę, że ja też piszę się na nocleg, bo w końcu najlepsze by mnie ominęło :-) poza tym chciałabym z Wami spędzić dwa dni, a dwa razy dojeżdżać to i tak tyle na benzynkę by poszło.

reklama
Do góry