reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
ja potwierdzam - wybieramy się w komplecie. A czy ta cena za noclegów dotyczy też dzieci (Przemko ma swoje łóżeczko), czy tylko dorosłych?

O to nie spytałam... Cóż, chyba jutro tam zadzwonię i zarezerwuję, bo wygląda na to, że pierwsze wrażenie jest pozytywne...

Bardzo proszę, piszcie też, czy jesteście zainteresowane tylko noclegiem 26 na 27, czy dzień wcześniej też?

reklama
u cholipa :baffled:
Paweł śpi a tu taka akcja, aż mi głupio, że sie nieokreśle.........
Chciałabym jak nie wiem co, jest mi obojetne lokum, odl. od Kraka dość istotnia i termin.
1 czerwaca lecuimy do Irlandii a na koniec czerwca planujemy 2 tyg w Bieszczadach, jakby jeszcze koniec maja doszedł to cheba orgazmu dostaniemy :-D
ale poważnie, teraz daje nam 70% szans..............
Dopiero jutro dam konkretną odpowiedź. O ile nie będzie za późno............

My tez jeden nocleg z 26/27. Ale moj chlop jeszcze wolnego nie dostal takze zobaczymy. Ale Margot - rezerwuj;-) Zawsze mozna odwolac. Bardzo chce Was poznac.

hej
co do mnie, to bede na pewno, ale chcialabym, jako naczelna idiotka zadac pytan kilka:
- czy to jest w strone piaseczna? bo ja w nd mam w piasecznie rano komunie i moge przenocowac pod warunkiem, ze uda mi sie rano dojechac do piaseczna. pewnia gdzies na 10 lub 12 (prosto na msze pojade, a co!)
- moglabym za to moze pojawic sie juz w pt, ale pod warunkiem, ze da sie tam dojechac pozno wieczorem, na przyklad kolo 22 i ze to bedzie mialo sens, to znaczy, ze ktos bedzie mial ochote o tej godzinie jeszcze palic ze mna ognicho i pic piwo :)

Marianka obawiam się, że to w drugą mańkę... choć nie wiem, bo zawsze mi się Piaseczno i Piastów myli. Trzeba sprawdzić na mapie. Dojechać to się na pewno da, tylko pytanie, o której trzeba by wyjechać... :eek: Co do piątku, jeśli nie będzie więcej chętnych na Podkampinos, to zapraszam do mnie...

no to suuuuper! jakos sie to zalatwi, macie razje, zaraz napisze do mojego siostrzanego (czyli szwagra???) i sie od niego dowiem, o ktorej ta komunia i czy by mnie mogli dowiezc. bo chcialabym przenocowac. ostatnio musialam sie urwac i mialam postanowienie odbic to sobie nastepnym razem.
ja juz popatrzylam na mape i wydaje mi sie, ze to nie tak zupelnie w przeciwna strone, raczej 90 stopni na skos. o ile kampionos jest w strone poznania :)
STRASZNIE SIE CIESZE!!!

Margot ma dobre wyczucie bo Kampinos jest w stronę Sochaczewa i w stronę Poznania :-) , ale ogólnie dojazd tam jest rewelacyjny trasą poznańską, nie ma większego problemu z szybkim pokonaniem odległości, ja niedaleko miałam z resztą wesele.Znam okolice.

Margot właśnie sobie przemyślałam sprawę, że ja też piszę się na nocleg, bo w końcu najlepsze by mnie ominęło :-) poza tym chciałabym z Wami spędzić dwa dni, a dwa razy dojeżdżać to i tak tyle na benzynkę by poszło.

reklama
Do góry