reklama
margot
Mamma Mia!
To ja jeszcze raz podsumowuję, i dzwonię do miejsc podsuniętych przez teściową. Jeżeli coś się w Waszych planach zmieniło (może rezygnujecie, albo jedzie mąż, który miał nie jechać itp), dajcie znać koniecznie. I napiszcie, czy tylko 26 czy 25 też chcecie.
Na 100%
Marianeczka
Margot + Bruno
Basia + Kacper + Paulina i Bartek
Mimi + Maciej + Jaś
Toja + Marek + Michaś
Elcia + Wikusia
Agask + Karolka
Jagoda + Krystian
Asiuleks + mąż + Kuba i Kamil
Magdabial + Mikołaj
Agusia + Małgosia
Giza + mąż + Przemko
Trinakria + mąż + Błażejek
Mama Kubusia + Kubuś
Ziuta + mąż + Kacpi i Filip
Loli + Miłosz
Czyli mamy na pewno 15 osób dorosłych + 12 dzieci
oraz niepewnych 6 osób dorosłych + 7 dzieci (tu wliczyłam starsze potomstwo Basi) Jakby dobrze poszło - 21 dorosłych i 19 dzieci! Niezła gromada!
Na 100%
Marianeczka
Margot + Bruno
Basia + Kacper + Paulina i Bartek
Mimi + Maciej + Jaś
Toja + Marek + Michaś
Elcia + Wikusia
Agask + Karolka
Jagoda + Krystian
Asiuleks + mąż + Kuba i Kamil
Magdabial + Mikołaj
Agusia + Małgosia
Giza + mąż + Przemko
Trinakria + mąż + Błażejek
Mama Kubusia + Kubuś
Ziuta + mąż + Kacpi i Filip
Loli + Miłosz
Czyli mamy na pewno 15 osób dorosłych + 12 dzieci
oraz niepewnych 6 osób dorosłych + 7 dzieci (tu wliczyłam starsze potomstwo Basi) Jakby dobrze poszło - 21 dorosłych i 19 dzieci! Niezła gromada!
margot
Mamma Mia!
Dziewczyny, nie jest łatwo. Niestety, dwa miejsca wymionione przez teściową mają ten termin obłożony - w jednym babka mi powiedziała, że chętnie nam zarezerwuje na wrzesień!
To miejsce wchodzi w grę, jest w tym momencie wolne, ale trzeba by decyzję podjąć bardzo szybko!
Ceny za nocleg - 25-30 zl. Zmieścimy się wszyscy, nawet w opcji maksymalnej. Jest plac zabaw. Odległość od przystanku PKP 7 km, od PKS - 1km. Damy radę ściągnąć tych, którzy nie będą mogli przyjechać autem. Jest to 35 km od Warszawy, w kierunku na Poznań. Na stronie jest mapka. Można zamówić wyżywienie, albo sobie gotować. Nie wiem, czy jest tam super fajnie, ale na oglądanie miejsc nie mamy już czasu - no chyba że przełożymy spotkanie na wrzesień.
Więc zerknijcie sobie i dajcie znać, co o tym myślicie...
Szu�czy�scy - rodzinne gospodarstwo agroturystyczne Nad Utrat�
To miejsce wchodzi w grę, jest w tym momencie wolne, ale trzeba by decyzję podjąć bardzo szybko!
Ceny za nocleg - 25-30 zl. Zmieścimy się wszyscy, nawet w opcji maksymalnej. Jest plac zabaw. Odległość od przystanku PKP 7 km, od PKS - 1km. Damy radę ściągnąć tych, którzy nie będą mogli przyjechać autem. Jest to 35 km od Warszawy, w kierunku na Poznań. Na stronie jest mapka. Można zamówić wyżywienie, albo sobie gotować. Nie wiem, czy jest tam super fajnie, ale na oglądanie miejsc nie mamy już czasu - no chyba że przełożymy spotkanie na wrzesień.
Więc zerknijcie sobie i dajcie znać, co o tym myślicie...
Szu�czy�scy - rodzinne gospodarstwo agroturystyczne Nad Utrat�
margot
Mamma Mia!
Jest też takie miejsce, jak dla mnie dużo fajniejsze, trochę dalej od Warszawy, ale w kierunku na Łódź, więc w sumie dla większości z nas nie jest to tak naprawdę dalej. Niestety, nie mogę się do nich dodzwonić i nie wiem, czy jest wolne 26. Agusia - może ty spróbuj?
AGROTURYSTYKA-SMOLARNIA
No nie... właśnie się dodzwoniłam - mają zarezerwowane. Ale to może być fajna opcja na przyszłość.
AGROTURYSTYKA-SMOLARNIA
No nie... właśnie się dodzwoniłam - mają zarezerwowane. Ale to może być fajna opcja na przyszłość.
agask
nałogowiec
Dla mnie kampinos jest bardzo bardzo ok. generalnie nie musiałabym nawet płacić za nocleg tylko bym podjechała i wróciła tzn, chłop by po mnie przyjechał pewnie, a to dla mnie super sprawa bo z kaską nadal krucho. Myślę, że to jest rewelacja, bo tanio i dziewczyny z daleka po prostu dojadą do Warszawy, a to jest najłatwiejsze i odchodzi dalszy dojazd i przesiadki, a bezpośrednio do ośrodka dojedziemy autobusem, albo samochodami Warszawianek,do Kampinosu dojeżdżają też busiki z centrum za 2 zeta tylko dowiem się konkretnie skąd dokąd.
Ja bym brała.
Ja bym brała.
reklama