reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Magda mam nadzieje że wózek będzie służył :) Nie trzeba mieć drogiego wózka żeby być z niego zadowolonym.

Magda- oby się dobrze jeździło, aż jestem ciekawa wagi tego wózka, bo sama szukałam aluminiowego żeby był lekki. My kupiliśmy używany za podobną cenę.

magda1977 nie łam się, ja na razie kupiłam tylko klin do łóżeczka...i właśnie myślę nad kompletem pościeli PD) Posciel 6 el 120x90 Ochraniacz na cala dlugosc (3100787489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wszystko inne mamy, pościel też mam ale stara jest jak świat, mam ją od brata czyli ma jakies 7 lat...a te komplety tak mi sie podobają...tylko nie wiem jaki wzorek kolorek wybrać.

od początku ciąży mówiłam mężowi, że skoro mamy wszystko co potrzebne to tym razem chciała bym kupić wózek...tak się napaliłam i nici bo się okazało ze im mój brat ma jeszcze swojego ( 7 letniego) x-landera a szwagier tako jumper...wiec kupowanie nowego...no coż było by tylko moją fanaberią... teraz zamiast wózka kupie sobie/nam stół :p Stół Stolik Ława S03 ROZKŁADANY 90(290)x90 !!! (3105421541) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Feli, Magda- Wy macie już zapasy po starszakach, ale ja z kolei starałam się dużo przedmiotów kupować używanych. W sumie tylko łóżeczko+materac+komplet pościeli mamy nowe z takich większych wydatków.

hi hi Tasia ja dla starszaka miałam wszystko po rodzinie i psiapsiółach. rok prze de mną rodziła bratowa i jedna psiapsióła i kuzynka. wiec nowych miałam kilka bodziaków...dla tego tym razem tak marzyłam, że kupie sobie wózek sama ;-) wiesz, ze pochodzę podotykam, po testuję wybiorę i kupię hihi. było mi okropnie żal, że mi to "zabrano" (hormony...) ale rozsądkiem trzeba się kierować...trzeba odkłdac kase na mleko ;-) hihi

hi hi Tasia ja dla starszaka miałam wszystko po rodzinie i psiapsiółach. rok prze de mną rodziła bratowa i jedna psiapsióła i kuzynka. wiec nowych miałam kilka bodziaków...dla tego tym razem tak marzyłam, że kupie sobie wózek sama ;-) wiesz, ze pochodzę podotykam, po testuję wybiorę i kupię hihi. było mi okropnie żal, że mi to "zabrano" (hormony...) ale rozsądkiem trzeba się kierować...trzeba odkłdac kase na mleko ;-) hihi

u nas to samo:) Alutek dostał wszystko po mojej siorce:) zrobilam segregacje i ciuszki starczyly.. cos tam musialam dokupic bo mlody byl z grudnia ,a synek siorki z czerwca;) ale dalam rade:) jedynie co kupilismy nowe to wozek, łożeczko,najprostsze, i butelki i smoczki i finito:).Przy Marcelu dokupilismy tylko kolyske... i butelke +smoczek TT po jednej sztuce i tyle;) no i kosmetyki ,ale jak skonczy miesiac bedzie uzywal Alanowych:)

hehe my z siostrą za bardzo zgrałyśmy się z terminami i tylko 1miesiąc różnicy będzie między naszymi córami. Ale i tak już dostałam pakę ubrań, koszule do szpitala i kurtkę ciążową.

ja też kupowałam sporo używanych rzeczy, wg mnie takie rzeczy się nie niszczą prawie ;-) ja dostałam od 3 koleżanek różne ciuszki, ale w sumie i tak bodziaki i pajace musiałam podokupować ;-)

reklama
Tasia - u mnie i szwagierki będzie 2,5 miesiąca różnicy, więc trochę ode mnie dostanie:-D gorzej bo u mnie chłopak, a tam dziewczynka, ale może coś wybierze:-D jeden karton ewidentnie różowych ciuszków już dostała

Do góry