reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Handmade'owy wątek, czyli zrób to sama :)

reklama
die sówki prześliczne, przecudowne, wow wow wow! Bosze, ale Ty zdolna jesteś! Karuzelka będzie na pewno cudna!

dziewczynki zrobiłam karuzelke i napis nad łóżeczko oraz mam już witrynki z inicjałami grocha skończone- dziś porbie zdjęcia i się pochwale- nieskromnie mówiąc- strasznie mi się podobają efekty końcowe!!! :D

Kamea sliczne rzeczy robisz:-)

I widze ze sowki na topie. Ewelnowska miala dobry pomysl. Jak tak dalej pojdzie to tez sie skusze, a widzialam sliczne w sklepie. Niestety ja z tych artystycznie dwuleworecznych, ale ze smakiem:-D A co dzis dzien cukrowania sobie:-D

Die sliczne sowki i w kolorkach jakie lubie.

zdjęcia na szybciorka- z małpki jedną ręka- troszkę poruszone wiec małowyraźne bo karuzelka się kręciła- a do tego prowizorycznie tylko przełożona przez stelaż no ale pokazuje P1070247.jpgP1070249.jpg

Załączniki

• P1070247.jpg
    P1070247.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 249
  • P1070249.jpg
    P1070249.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 270
reklama
Do góry