reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

Helooo :-)

Piekne leżaczki dziewczynki, my tez mamy po Julci z Chicco, własnie ostatnio go wyprałam i jest jak nówka sztuka :tak:
Musze Wam powiedziec, że ostatni raz byłam dziś w H&M ( tak sobie wmawiam :-D) i kupiłam płaszczyk wiosenny, o taki Product Detail | H&M PL, dwie pary spodni ,bo z moich 38 niestety zaczęłam wyrastać :dry: no a w tych akurat do końca pośmigam Product Detail | H&M PL ( wziełam seledynowe, tu ich nie ma, i koralowe), i tam jeszcze jedną bluzkę. Juz nic nie kupuje ciążowego, tylko stanik.

Ostatnia edycja:
reklama
kupujesz z bonprixa ??? kiedys w pracy dziewczyny cos kupowały tylko nie jestem pewna czy od nich. kupowały swetry, no i swetry przyszły, tylko zupelnie inne niż chciały hi hi. naszczeście uznali reklamacje...powiesz co doszło ;-)

Felidae - faktycznie na studiach mama zamówiła sweter i przyszedł zupełnie inny niż na zdjęciu, ale i tak chodziłam, jak dawali to nie wybrzydzałam:-D
To chyba mój drugi zakup, ale nie pamiętam jaki był pierwszy.

pscolka - moja teściowa zamawia dużo w bon prixie i z 90% rzeczy jest zadowolona.

Ja na allegro się rozglądałam za czymś na wielkie wyjście ;)... Pojadę jeszcze przejść sie po jakims Ch i zobaczę . moze znajdze cos fajnego :)

smile ale co na wielkie wyjście? jeszcze w ciąży? Jakieś sukienki wizytowe i chyba ze 2 wieczorowe widziałam w happy mum i w meternity na Oławskiej.
Ja bym na wyjście nie odważyła się bez mierzenia... a potrafię z 20 sukienek przymierzyć, zanim zdecyduję się na jedną.:cool2:
M nie cierpi chodzić ze mną na zakupy... i szczerze mówiąc, ja też nie cierpię z nim chodzić, bo jak mam oglądać jego zbolałą minę i słuchać głupich komentarzy, to mnie trzepie...:baffled:

Dziewczyny ciuszki dotarły.
Ta wyjściowa bluzka niestety ciut w biuście za wąska tj. mieszczę sie, ale żeby wyjąć cyca do karmienia będzie cięzko:-D

Ta druga super, ale problem w drugą stronę tj. nawet w obecnym stanie w nią wchodzę. więc jak któraś nosi 42 to niech zamówi 36/38 (numeracja jest łączona). Zastanawiam się czy jeszcze jednej takiej nie zamówić, bo naprawdę miła tylko te kolory takie za żywe do mojej karnacji...

A ja dziś upolowałam sweterek w lumpku za 3 zł. Taki fajny akurat na wiosnę tyle, że.... za mały się okazał. Ale za to moja mama się ucieszy.

Ogólnie to nie mam za bardzo już w czym chodzić...

reklama
Do góry